Jocker iceri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miLan*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

miLan*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
miLan*
Kardeşim ben bu forumda sadece benmi batıyorum Aadam orda gh movie cileri yakalayıp koyuyor foruma ona bir şey demiyorsunuz bana diyorsunuz ayıp arkadasım hile yi kullanıyosan adam gibi cıkıcaksın karsımıza ben kullanıyorum diyeceksin bu kadar adam hileyi acıyor yeniyor laf yapıyor erkeklikmi şimdi bu ?

Tartışma konusu acmısım öyle diyosun neresi tartısma ben size ne diyorum siz ne diyosunuz Wall paylaşımı serbest ise bende kullanan klişileri cıkarayım diyorum Tartışmaya yönelik bir yorum göremiyorum

Z1rT*.

adam dogru diyor dier konda semih deşifre etttim dio konu duruyo mertin açtıgı konu editleniyo ve banlanıyo ohh ;=)

adam dogru diyor dier konda semih deşifre etttim dio konu duruyo mertin açtıgı konu editleniyo ve banlanıyo ohh ;=)
Abicim madem kullanıyolar bizi hile ile yenince foruma ss leri koymayı biliyolar hile ile yenince sevinmeyi biliyolar İzin verin Koyayım bu zamana kadar kimin ne oldugunu görsünler kime king demisiniz görün
Bu Z1rT* Nebilgininde batıyorsa beni banlama deki seni forumda istemiyorum girmem ama benim bi geçmişime bi bak neler yapmışım bu zamana kadar karşılıksız ben sizden bir izin istedim sucmu İstemiyasan söyle girmem banlamana gerek yok

vardır bi sıkıntıları demek istemiyolar mert boşver .

aynn kardeşim ayyaş arkadaşımız 4 kişiyi deşifre ettim die konusu hala duruor zırt daha ss leri koymadan ya banlanıor yada konu silinior

akıl sır ermez bu işlere :)

...

ayyas tr ye sxe ban atın o zmn [ sxe :D:D ]

aynn kardeşim ayyaş arkadaşımız 4 kişiyi deşifre ettim die konusu hala duruor zırt daha ss leri koymadan ya banlanıor yada konu silinior

akıl sır ermez bu işlere :)

...

Erir kardeşim erir Onun koydukları çömez bendekiler bu zamana kadar duydugunuz knigler daha dogrusu paralı kingler
Misal sen şimdi başbakanın önünde eylem yapabilirmisin başkana bilaf söyle direk gözaltındasın bende bir ipucu gösteriyom direk banlıyolar

Erir kardeşim erir Onun koydukları çömez bendekiler bu zamana kadar duydugunuz knigler daha dogrusu paralı kingler
Misal sen şimdi başbakanın önünde eylem yapabilirmisin başkana bilaf söyle direk gözaltındasın bende bir ipucu gösteriyom direk banlıyolar

ne yalan söleyim ben şimdiye kadar bu oyunda kinq göremedim ...

adamlar gh cıkıor hala onun cfg sini kullanan bile var ya :):)

...

Adm Doqru dior.hiLe payLasımı Warsa Forumda ParaLı kjnqLerin Mowie Leride oLmaLı ;D Hatta Ayrı Bir Bölüm AcıLsın HerkeS qRsun ParaLı kjnqLeRi ;D

Yanlışlıkla Teşekkür Et Butonuna Bastım Pardon :D

İstemiyosanız kapı orada kimse öyle kafasına göre admine falan laf yapmasın.Burası Forumdur. Tartışma yaratacaksanız gidin buradan. Ayyas falan diyorsunuz size batıyorsa söyleyin bana sileyim uzatmanın alemi yok kimse burda erkeklik taslamasın Yok jocker içeri Yok admin içeri falan lütfen uslübunuza dikkat edin.

İstemiyosanız kapı orada kimse öyle kafasına göre admine falan laf yapmasın.Burası Forumdur. Tartışma yaratacaksanız gidin buradan. Ayyas falan diyorsunuz size batıyorsa söyleyin bana sileyim uzatmanın alemi yok kimse burda erkeklik taslamasın Yok jocker içeri Yok admin içeri falan lütfen uslübunuza dikkat edin.

yanlış anlıorsun mücahit ayyaşın actığı konu 4 kişi deşifre edildi die o konu hala duruor
a`ma zırt arkadaşımızın actığı konu silinior ve banlanıor ben sadece buna akıl sır erdiremiorum
resmen hakszlık ...

Tamam öyleyse gelsin modlardan birisine ulaşsın gereği yapılsın boş konuya lüzum yok.

Diyicek birşey bulamıyorum Müco sadece gülüyorum
Burası bir forumdur evet dogru benim bildiğim forumda paylaşım yapılır yeni arkadaşlar dostlar edilinir,tartışma olabilir
Konu acıyorsununuz biz onun hakkında iyi köyü yorum yapıyoruz zaten tartışmış olmuyormuyuz ?

O zaman hiç kimse yorum atmasın sadece birşeyler paylaşılsın wall hack bölümü acıldı tamam eyvallah hileyi kullan eyvallah hile ile yenip sevin artislik yap eyvallah 2011 Güzel bir yıl olucak kimin ne oldugunu görüceksiniz diyorum noktayı koyuyorum.

Sorunlarınızı pm atınız admin içeri vs gibi gereksiz konular açmayınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri