JuMb0t* Quad ~> Elite Edition v1.7 {MasteR}

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan West
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

West

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
West
Special Edition - Premium Edition 'dan Sonra Geliştirilmiş Bir Cfg ...
JuMb0t* Elite Master CFG !
Güncellemeler Yapılmıştır.

1-3 'te Fazla Randıman Bekleme.Elinde Keleş Varsa Alem Korksun Senden ! 4-3'te Susturucu Varsa Uzak Yakın Farketmez HS ! Dene Gör Kardeşim Boş boş OGC Wallhack Özelliği Yok Nadirin Wall Özelliği Omega Speed Falan Yazmamı Beklemeyin.Speedhack ve 1.5 Wall Programı Var Bunu Paylaşırım Ama Bazı Afedersiniz Cahil Moderatörlerimiz Güvendiği Çakma NOD32'ye Bakıyo.Aaa Virüs Diyo Bitti . Sonra Ezik Geri Geldi Olduk .. Yaş Vurmuş 21'e Haala Birşeyler Peşinde Olduklarımı Zannediyorlar.Sanki Ben Öyle Birşey Yapcak Olmuş Olucamda böyle Millet Dosya İndirsinde PC'sine Sızıyım Derdine Düşücem .. Değil Mozilla Operadan Girseniz Dahi Bir PHP 'ye Exe Dosyamı Atsam Siteye Girdiğiniz Gibi Makine Elimde.. Ama Bazı Arkadaşlarımız Beni Turkish ezq3'ye Benzetir. o Lamer Gibi Dosyalara Bulaştırıp Virüsümü Harbi Amele Gibi Beklerim Zannederler. Yazık Acıyorum .

Buyrun Madem CFG'den Başka Birşey Paylaşılmıyosa En Sağlam CFG'mi İndirin.
Bunada Dersiniz Virüs Var Diye Beklerim Sizden !!

[COLOR=Red][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Download[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]

Adam Gibi Adamsın . Helal Sana Bu Vatanın Senin Gibilerine İhtiyacı var.

Adam Gibi Adamsın . Helal Sana Bu Vatanın Senin Gibilerine İhtiyacı var.
estagfurullah o nasıl kelime kardeşim Allah razı olsun .. ama gerçekjten ciddi ciddi çocuk çok anlamayan kardeşlerimiz çok araştırmadan etmeden kafalarına göre iş yapıyorlar banlıyorlar hakaret ediyorlar buna sinir oluyorum ..

youmun için çok tşk ederim kardeşim.

premium cfgni kullanmıştım bi ara çok sağlamdı bunu 1.6 da bi deniyim bazı maçlarda açarım saol .

Hiç Önemli Değil. Gerçekten Doğru Diyorsun Sonuna Kadar Arkandayım! Hem Asıl Allah Senden Razı Olsun Bizlerle Paylaştıgın İçin

oo saoL kardeşim Evt cFglerin çok sağLam.

Çok konuşma len :D

Paylaşım yaptın tamam işte :D

By Burç Beyfendi Öyle Deme Adam Haklı Arkasında Durmak Lazım

Peki Öyle Olsun. Sende Sevilen Sayılan Birisin Unutma Bunu. Tekrardan Teşekkürler

Enes Paylasım Icın Tesekkurler

Ben Sevdım Bu Forumu Ve Sizleri. Belki İleride Paylaşım Yapabılırım

saoL kardes orj cfq dıye tanıtan coq oLdu.. Bunu ama cok soaL ındırmemısTım herkez yaLancı yha Cfq coderLer bıLE copy-pasTe [bazıLarı]harıc.

hemen ındırıom . x)

mucx enesıme

Ellerine sağlık enes saol...
Beni hatırladınmı knk Emre ben xD msnden fln konusuyoduk :D

kardesş ben bu cfgyi çok beşendim denedim cs 1.5 süper hele keleş muhteşem

Yanlış anlama ama

Her hile programında virüs vardır :) bu virüslerin zararsız olması virüsün türüne bağlıdır

Benim için n.p paralı nod32 var :)

TY PAYLASIM

Geri