jumbot.exe sitesinden orjinal vip ile indirdim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alimaruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

alimaruf

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
alimaruf
bekle orjinal :D ben enayimiyim lan sizin gibi şerefsizlere orjinal jumbotu yollucam :D bunlar hikaye bu virüssüz ama makineye bağlanmak için gereken regedit komutlarından baska hiç bi bok deil .. şu şerefsiz coo1r4pp3r'in işi bittiğinde sıra sende gülüm :)

ananın amına hipap girsin amuha goım

evet dedİgİm gİbİ bu serefsİzİn tek amaci war burda mİlletİ hacklemek beyler kİmse hİphop un verdİgİ hİc bİseyİ İndİrmesİn benden demesİ bu cocuk ÖzÜrlÜ azcik yapicak bİsey yok benİ dİkkate alin hİlesİz oyun İcİ el ele verelİm bunun gİbİlerede gecİt vermeyelİm a.e.o arkadaslar..............

işte senin gibiler yüzünden böle killa ... benm amacım hacklemek deil denemekti ;) ve bu şerefsizliği yapanlar bana küfür edenler ve beni sırtımdan vuranlara kalıcı bi ders vermek için böle .. eğer adam gibi dursaydınız işte o zmn wall wardı şimdi size zarardan baska zırnık yok

Hiphap Krdeş Hem Okdar Yemin ediıon Mıllet gelıo Kntrle Wall hack alıo SOnra Dıyon Makınanızı Ucucracam Anlamıom Krdes AMacın NE a.q Gotu boklu 2 Pc ye gırsen nolurkı ıcınde ne bulcan yanı o kdr hacke meraklıysan turkhacker team gibi git Türklere Laf yapan oclarnı Pkk Ların Sıtesını hackle Yani Bizim pclerde Ne bulcan Kı Anlamıom Krdeş Senı :::

Hakkıszmıyım Hım BEYLERRRRRRRRRRRRRR::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virüs dolu zaten adamın ilk mesajı :D peh Bunlar hikaye

Konu kilit , anlatım yok SS yok , hiç bir şey yok.

Hiphap Krdeş Hem Okdar Yemin ediıon Mıllet gelıo Kntrle Wall hack alıo SOnra Dıyon Makınanızı Ucucracam Anlamıom Krdes AMacın NE a.q Gotu boklu 2 Pc ye gırsen nolurkı ıcınde ne bulcan yanı o kdr hacke meraklıysan turkhacker team gibi git Türklere Laf yapan oclarnı Pkk Ların Sıtesını hackle Yani Bizim pclerde Ne bulcan Kı Anlamıom Krdeş Senı :::

Hakkıszmıyım Hım BEYLERRRRRRRRRRRRRR::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

konuyu bilmiosun bak anlatim .. ben gerçek asıl wallı paylaşcaktım ama 2 kez düşündüm .. ulan biz şimdi bunu paylaşırsak burdan bi şerefsiz gelir buraya beleşe koyar ve bize ana bacı yapanlarda bu emeğimi afedersinizi sikerler .. eee ben ne yapıcam söylermisiniz .. şifreyi vermiycem die Allah üstüne yemin edene şifre verdim bak sonu ne oldu gördünüz .. kesinlikle makine haklemem ama ilk başta pislikleri otadan kaldırıyı mdedim ama pislik bitmio o yüzden ben çekip gidiyorum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri