K.0. SatıLık Char BöLümü (Bu Konu Dışında Başka SatıLık Char Konusu Açmak Yasaktır)

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
K.0. SatıLık Char BöLümü (Bu Konu Dışında Başka SatıLık Char Konusu Açmak Yasaktır)

Carnac-eastde 61 lwl bahamut armorlu itemsiz okc usatılır char %70 de

olympiada 74 lvl +6 fs ve görev takılari olan çar satilir... izmir içi olursa iyi olur ... almayi düşünenler için msn adresim sheker_rap_35@hotmail.com

LoqosTa 64 LeveL Maqe SAtıLıR...! iTemsiZ....!

CypHerda 83 lwl Warrior Heaven cLanındadır SatıLır İLetşim için

Carnac Serverinde İzmir İçi Dual 8 Shard ve 36 gb Satılır Tanesi 5 TL den ..!!! ciddi alıcıla eklesinler

Pathos'da 64 Level Okçu + G2 Clan " FromHell " kaptanıdır . +3 Reb ib +2 Rogue earring " rogue earring satarsanız 11gb " üstü shell set " np " si önemli değil zaten g2 klan kaptanı . oyunda saglam arkadaş cevresi + saygınlıgı vardır . Düzgün bir insansanız sizde bunların devamın getirebilirsiniz

Hediye : " 15 Gün Heaven Fire " hf " koxp hediye edilecektir . Acil iletişim adresini verdim .

kRonos 82LwL pRiest 1.3 miLyaR. +5 ve +7gap +70kaLkan +7seLLset +1ske beLt +0c.e +1Lillme

kRonos 89 Level +87 Kalkan.

İstanbul içi char satılacaktır ...

İtemler : +7 Eagle's Eye - +7 Rogue Shell Set - Dual +1 Kekuri Ring - +1 Judicious Belt - Amulet of dex - +9 dex küpe

LvL:75

CLAN:Ex clan ( Eslant Paramun gibi slotlarda party her zaman olur )

Preminium: Char satılırken 30 günlük premium alınacaktır ve bu premium Platinium dur.Ex walkry de yanında hediye edilecektir.

Arkadaşlar siz fiyatları yazın ve msn nizide yazın.Ben beğendiğim teklifleri sunan kişilerle msn ile iletişime geçeceğim.Benim msn vermeme nedenim bazı kişiler kendilerini kurnaz sanıp chara çökmeye çalışmaları veya dalga geçme gibi şeylerin olması nedeniyle.Tekliflerinizi bekliyorum.

Not: Görevlerinin % 90 ı durmaktadır.( Flame Shard görevi yapılmamıştır )

Server = KRONOS
LWL = 80 %30
NİCk = SHA
İtem = DuaL RoL - DuaL Eme - Ske BeLt - Wp [ OLD TAqıLar ]
FİYAT = 250 TL NakiT

TrabZon Ve İstanbul İçi Ciddi AlıcıLar BeqLenıyoR

Lw .: 64
Server .: Cyper
Gorew ıtemleri filan var fazla yok :) cuzii miktara satılır .

Pylşm İçin Ty İşime Yaradı

Evet arkadaşlar charın özelliklerine geçelim,

+7 Dark vane , Rebirth +2 Shard
Rebirth +1 Chitin Set , Üst Clan G3 Clan Başkanı
Server : Akara Ivl 55
-----------------------------------------------------
Fiyat Sadece : 65 TL
İzmir İçi Olur Dışardan ise Ptt veya bankamatikle ödenebilir.
Gerçek alıcılar ;İrtibata geçebilir..
DN:Sadece İtemler Satılıktır..

Hepside MsN wermiş yaw :D

Msn Adresi Vermek Yasaktır Lütfen Msn Adresi Vermeyiniz.İyiliginiz için Arkadaşlar.

Kronosda 77 LvL Okçu Satılır!! İtemsiz np siz bütün eslanttaki görevleri duruyor. İletişim: fffarukkk_1907@hotmail.com

beramusda 75 level atakker priest satılır

Geri