-k[a]sub|t[a]* 2 Mowie`si Girin Adam K1nq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralmulo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kralmulo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kralmulo
Ne Kıngı adam Laa ADam wall 3d ne ararsan vaR:D:D koleksıonn yapıoo mubarek herkes kımın ne mal olduqunu ßılıyo merak etme:)

herkes Kımın ne maL olduqunu ßiliyoo:) Kıngmıs Pehhh:) Lolll

güzel movie:D

zaten 8.0'da kasan herkez k1nq.

iqRenC beyLer izLemeye Deymes

8.1 cıkdıqı an bı movıe koyunda gorek Baran sanada dıorum loaderciler :) qq

emin oL kinqsin :) new versiyon çıksın qörcem ben senin kingLiğini Lamercan seni .

o hiLeyi kuLLananLara kapak oLsun dıe koycam qörcenız 8.1 cıktıqı qun direk koycam alayınıza inat

Helal Mechul :D

Arda Seni Çekemeyenler Anten Taksın Bu Arada BeN UquR

8.1 cıksıNda qoRem ben seni

o hiLeyi kuLLananLara kapak oLsun dıe koycam qörcenız 8.1 cıktıqı qun direk koycam alayınıza inat
helal mechul çok doğru laflar söylüyosun
1. bu kasabuta kimki çekemicez ya valla koptum :D:D:D:D
2. bu adam ne zamandır kasıyo ya ankara teamda görüyodum adam yerine koymuyolardı
3.hatta görüyodum bazen 4 6 fragları vardı vay be

Lan word beni küfürü sokturma imzamda msn yazıyo ekle ws atak görem senn ***ünü record cekerim kafan yorma lan sen yokken ben cs oynuyodum gökan beni tanıyo sen tanımasanda olur

seni adam yerine koymuyolardı sen ne sayıklıyon hahahaha

olum soyle soclsuz serverlerde vdeo cekıp ben kıngım dıe vdeo koymayın ya cok rezıl oluosunuz ha gırsene socl 3.7 orda cek vıdeonu pff neyse kendnce herkez bıyerden kıngdır:D

doğru konuş Lamer burası seviyeLi bi forum senin gibiler için değil git hayvanat bahçesinde bağır bunları .

Lan **** Cocukları Siz Yokken Biz Cs Oynuyoduk **** ANkara Teamın Lan Salağa Bak Alayı Eziq Lan word Sen NE Vırlıyon Lan Cocuk MSn Ekle wS ATalım SAna SAyı vermem Lan Ezo Ağlama Ben Adam YErine Koymuyolarmıs Lan Asıl Ben Adam Yerine Koymuyom Lan Allah Vere 8.1 Cıksın 1 Mowie Yapcam 3.7 YAzacam Alayınıza Kapak LAn Mrs.Razor<Harun> Knk`m Söylicem Yapacaz Harun Yaparız Dimi xD

aq botu yendım hala akıllanmamıs annesı aksar :D

Geri