-k[a]sub|t[a]* ve eZo L1FEK1SS salaK beni yeneceğini sanıyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralmulo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kralmulo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kralmulo
BEYLER EZO NUN OGLU L1FEKİSS BENİ YENECEĞİNİ SANIYO AMA SALAK NERDE BİDE UTANMADAN YENDİM DİYE FRAG KATIYO SLK 2 KERE YAPTIK 1 CİSİNDEDE 2 CİSİNDEDE YENDİM FRAGLAR !! 8.1 YAPTIK

2 FRAG`DA YANLIŞ ANLAMAYIN cLeaR YAZIYOR AMA 2 SS DE L1FEK1S`TİR
!!!!

1: [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff]....com/ds109412918_afgagaha.html[/COLOR][/FONT]
2: [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff]http://www.resimupload.com/ds140809330_agahh.html[/COLOR][/FONT]

L1FEK1SS AKILLI OL AKINI ALIRIM BURDA SENİN ANANA BACNA KÜFÜR ETMEK İSTEMİYOM FORUM SİTESİ BURA SEN YOKKEN BENLE HARUN CS OYNUYODUK EZO

haRby 2sindede ezmiş :D

Ne diyim güzel kapışma olmuş ama böyle ezo salak gibi laflar yakışmıor bize

İi Forumlar..

Ağa $öyle konu açmayın ya :S Ne gereği var yendiysen yendin kendine sakla :S

Tamam kardeş bırak açsın noluyoki sana seni küçümsemiyorlar :S

Ya Tamam İyi Hoşta Bole Salak Malak :D ayıp OLuyo Duzgunce azSaydın İii olurdu TbrkLeR.

Kardeşi Sinirleniorsan Msn Denen Şey Var Dimi Git orda Hallet yani burda olcak Şeyler Degil Bunlar.

İYİ FORUMLAR...

Tamam kardeş bırak açsın noluyoki sana seni küçümsemiyorlar :S

svapl kardeş bişe olmaz kalsın kimin ne oldugu ortaya cıksın ben kendimi övmüyorum kralım demiyorum sadece anlasınlar diye

Cfg açmışsın ezik oLdu gun bellı. def kas bılek gorelım.

süpeR 2 sindede ezmiş

Dier adamı tanımıorum ama iyiki bi Ws kazanmışşsın büyükbişeymiş qibi forumda paylaşman bilmiorum basit şeyler bunlar : )

hahahha adam arda kardeş Laf Yok:D

usahduashdsa :D koptuM ya CFG|MASTER oLduquNu söLedi socL swde weRdim eLine 6 faRk k0ydM sna. kes simDi. öLesine 0ynadıqıMız wsLere biLe ss aLıosun ne ezikLiktir bu ya bu kadaR diyoRum kendini küçüK düşüRüyoRsun aRda. senin yaptıkLarını ss aLsaydım csye qiRemezdiN Lan 3D ispatın biLe var benDe. ama koymuoRm neden? çünKü seni daha fazLa kücük düsüRmek istemiyoRm. beyLer bu bebeye inanmayıN 3D ispaTı vaR bende bunun yaptıkLarını ezikLikLeri foRuma k0ysaM insaN içine cıkmaz haRbi diyoRm bak.

kasabuta senın cfg bende olsa bende ole oynarım:D

Geri