~k[A`]sw4'Loved Arkadas wS attımzda kacıs demıs qır bak bı!

0
EXE RANK

~RAWENCHE.!. :)

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~RAWENCHE.!. :)
İlk Başta selamün aleyküm arkadaşlar. Biz bu arkadaslar wS atıyorduk (~k[A`]sw4'Loved) Doğru beni yeniyordu. Benim internetim Kablosuz internet olduğu için fazla çekmiyor ve hergun her dakika mutlaka ınternetım dusuyor. Arkadaşlada wS atarken ınternetım dustu oda o sıra yenıyordu oyle denk geldı. Bu arkadasımzda yenı tureme bebeler hemen kendısını kıng sanmıs yok rawenche kacıs yok car curt.

Ben birisyle ws atıp yenlıpde kacacak kadar Dusmedım dusmemde ! Bunu herkez bılsın. Bu acıklamayı yapmamım sebebi böyle kıng olduklarını sanan enayilerın kendılerını bısı sanmasıdır ! Eger ben o wS de kactıysam adım atmak nasip oLmasın Bu kadar buyuk konusuyorum !

Eger tekrar wS atmak ıstıyorsa o arkadas buyursun ozelden pm atsın atalım wsyı . Yensemde yenılsemde Koyucam o SS yı.

Eger burda haksız olsaydım boyle bır acıklama yapmazdım cunku haksız yere bazıları kendılerını benı kacmıs oldumu belirtmiş .

Lutfen konu kılıtlenmesın , Fazla uzatmaya gerek yok.

İyi Forumlar !

başarılar.

Özelden pm atmanı beklıyorum tolga !

Başarı şampiyon .
Ama şöyle bir durum var bence biraz ısınmadan sonra skor yine kaldığı yerden devam etmeli,tabi siz ne düşünürsünüz bilemem .

öyle değil ıste kardes netım dustumu 1 saat veya 40 dk gelmıyor 2 3 gore o modemi cıkarısam anca öle :S bide pcm donuyor 30 dkda bı reslemem gerekıyor yani yoksa korkdumdan ws atmakdan kacmam aksına ws atmakdan cok zevk alırım yensemde yenılsemd .

Geri