0
EXE RANK
~RAWENCHE.!. :)
Fexe Kullanıcısı
İlk Başta selamün aleyküm arkadaşlar. Biz bu arkadaslar wS atıyorduk (~k[A`]sw4'Loved) Doğru beni yeniyordu. Benim internetim Kablosuz internet olduğu için fazla çekmiyor ve hergun her dakika mutlaka ınternetım dusuyor. Arkadaşlada wS atarken ınternetım dustu oda o sıra yenıyordu oyle denk geldı. Bu arkadasımzda yenı tureme bebeler hemen kendısını kıng sanmıs yok rawenche kacıs yok car curt.
Ben birisyle ws atıp yenlıpde kacacak kadar Dusmedım dusmemde ! Bunu herkez bılsın. Bu acıklamayı yapmamım sebebi böyle kıng olduklarını sanan enayilerın kendılerını bısı sanmasıdır ! Eger ben o wS de kactıysam adım atmak nasip oLmasın Bu kadar buyuk konusuyorum !
Eger tekrar wS atmak ıstıyorsa o arkadas buyursun ozelden pm atsın atalım wsyı . Yensemde yenılsemde Koyucam o SS yı.
Eger burda haksız olsaydım boyle bır acıklama yapmazdım cunku haksız yere bazıları kendılerını benı kacmıs oldumu belirtmiş .
Lutfen konu kılıtlenmesın , Fazla uzatmaya gerek yok.
İyi Forumlar !
Ben birisyle ws atıp yenlıpde kacacak kadar Dusmedım dusmemde ! Bunu herkez bılsın. Bu acıklamayı yapmamım sebebi böyle kıng olduklarını sanan enayilerın kendılerını bısı sanmasıdır ! Eger ben o wS de kactıysam adım atmak nasip oLmasın Bu kadar buyuk konusuyorum !
Eger tekrar wS atmak ıstıyorsa o arkadas buyursun ozelden pm atsın atalım wsyı . Yensemde yenılsemde Koyucam o SS yı.
Eger burda haksız olsaydım boyle bır acıklama yapmazdım cunku haksız yere bazıları kendılerını benı kacmıs oldumu belirtmiş .
Lutfen konu kılıtlenmesın , Fazla uzatmaya gerek yok.
İyi Forumlar !