K0$ k0$ :D ezikLerin yenilişne bak :) wily i daqıttık :D valve kacdı :D:D ahah :)

0
EXE RANK

okanciks

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
okanciks
-wiL`y // cLanının ezik adamlarıyLa bugun yaptığımız maçta ve kadromuzun Fake oLduğu maçta ve onLarın tam olduğu maçta :) -T de 7-5 galib gelip Ct ye geçince ilk başlarda işler çok zora giderken skor 6-1 öndelerdi ama arkadaşlarımın hiç biri oyunu bırakmayıp sonuna kadar oynadıLar hepsini Tekrar Tebrik ederim. Bizim adamLArdan FAke oLarak kTy <Dg> yani norTh.# diye girdiği isim ben 0kN <Dg> yani 3z1q M1y1M N3y1M ? ve diğer arkadaşLArım burayı es geçmek istemiyorum kTy <Dg> hakkını yemeyelim T de tek başına bi ordu gibiydi tekrar kTy <Dg> tşk ederiz bizi kırmayıp geldiği için ! ARKADAŞLAR BUNU SİZE BAĞIRARAK SÖLÜYORUM : Çok kinq bildiğiniz VALVE oyuncusu yenildikleri an q tab enter yapıp çıkmıştır yani ezilmeye göze alamamışTır :) VaLve filan da yalan alayı ezik VaLveyi sadece kTy <Dg> kesti her önüne gelişte hs yer mi bir adam :D NEse anlıyacağınız onların bir hiç olduğu yenilgiyi kabullenemeyip bizde o kadar ezik adam olmasına rahmen 2 3 kişiyle maçı yürüttüqümüz için paylaşıyorum :) Şimdi kaypolun ezik -wiL`y // !!!:sneaky2: daha fazla uzatmadan ss lere qeciorm :)

NOT: vaLwe bidaha macLardan kacma :))) s0nuna kadar dur bea :D

kTy <Dg> akaRRR aLemm BakaRrR :)) saoL dostum :)) Senin Sayende :)

http://a.imageshack.us/img72/8269/wily.png

http://img709.imageshack.us/img709/1232/zuhahakaypolunlan.png

haha Len VaLve sEndemi Mal çıktın koptum la :D adam kaçmış hLL La size beYLEr :D yaLnız kTy <Dg> harbi canlı oyuncu izledim 1 2 kere iyi oynuyo kTy <Dg> beklerim hLL kTy !

hahahah :D saoLsn kardesm :) kutay öLedir ztn :) herkez aim wall desede biLek war biLek =)

hll lan ii yenmişiniz valla VaLve nin kaçtığına koptum :D:D kty sanada hll kardesım mac oynanırken onlıne deıldım tuh :D:D

haha :D buna yorum atmadan geçmeyinde beyler adamlar ezikliğini anlasınlar :D

bide 1.resimde yanlış anlaşılma olmuş yendiklerini sanmışlar 1 elleri dha vardı 6-1 yenerken 1 el alsalar alacaklar maçı adamlar kaç el almış yuh aq :D

heycan yapmayın :)

oLmaz diye bişey yok :D azim istek biLek :D :D

ahahah koptm ss cekmıs yere bakmıs neden acaaba cok ılgınc :D ama nedıyım benı ılgılendırmez hll olsn

Helal Tebrikler Ama Yeri Burası Değil :)

qL ama çok iyi kasmış 11-12 2 kere :D gerçekten yani.İboyla maça girdi ibo 3 hs attı ona maçtan çıktı :) çok alıngan...İbo hep yapar aynısını önce bize sonra karşı teama hs tk atar :D

bizim adam orda bombayı alıodu ondan ss cekdik yoksa cıkacaklardı onun icin bir an önce ss cekelim dedik ! :)

Wall oldugunuzu i,spatladım daha ne cırpınıyonuz ahaha gene cıktı heralde fake sxe kop kop :p

Sadece Gülüyoruz Sizlere :)) wiL'y nin qeçtiqi Daşşak Ortada Sizle Maç Atmak Bile Yakışmaz Bile.. Daşşaqın Kralini Geçtik Size Valve Kaçtı Oldu :)) Siz Kim vaLvenin sizLe maç atmasi Kim.. warsa KraLiniz vs'de Ekleyin Baba hasan06_21@hot. Sadece Gülüyoruz ;)

Lan eZmeLer Siz wiL`y teaM eZmeniz icin arTık aAa KabaL mı carırsınız oda Fark etMez HerZAmn ezer :D:D La size quLmeKten yaZamadım nesE ezMeLer takıLın kaFanıza qorEEE

tm yenmişiz terbikler ama biraz sakin :)

wiL'y i ezince dünyayı kurtardıklarini sandıLar adamLara bak nasıL heyecan yapmışLar :D

iyi de bu wiLLy clan ne la ?

Geri