kA & -qunsLinqer's CLAN SONUNCA MSN DE KonusmaLARA BAK ALLAH Askına Bi bAkıN.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -khaNz`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-khaNz`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-khaNz`
Bir daha böyle konular açarsan. Seni bu siteye sokmam !!!
Git bölüm kurallarını oku öyle gel adam gibi takıl !!!

asdsadsa bu kadaRda oLmaz ki La :(:

gardas sanches yasın daha 12 13 yalansa yalan de ag onu bunu bırak 2 gun onceye kadar herkezden cfg dılenıodun sımdı 2 gunde kıng oldun daha neler gorecez bakalım hayırlısı :D

dasdasdas şaKamı bu konuşma :) hLL SiZe ...

Olm 12-0 da eziLdqnz oLDu 3D dediniz bana hadi yalan de ? ? ?

ss leri koyam hatta ordan bakın 3D die anne bacı brakmadınz bende banada yazık ßndeki sadece biLek :D:D:D:D:D ezoLar sizi .:::....

hayırdır lan bebe belik bi havalara girmiş sen kısa donla gezerken bız oynuyoduk hayırmı ? işine bak !!

gardas sanches yasın daha 12 13 yalansa yalan de ag onu bunu bırak 2 gun onceye kadar herkezden cfg dılenıodun sımdı 2 gunde kıng oldun daha neler gorecez bakalım hayırlısı :D

2 - 3 qünde kinq mi oLdu o bebe sen aim amcadan önce zaten kinqdin hLtv de b de cros kayısını butun herkez biliyo Wordelxe sorabiLrsinz.

Gereksiz Post kasma sen ayık oL! Yukardaki msn konusmasına bak yeter. qhost aLcakLarmıs zAaa

Başarı Harici Post kasan Top olsun ;)

hltvyi uploand ed,nde izleyelim

Normalde t de çok el alınır bunlar ct de almış :D oyun tarzlarını merak ettim ama 1.6 oynuyorum :D

baNa diene bak heLe sen cfqye hic ba$wurmadinki hemen aim biz biLek iLe kasioz baziLari ghost dio ama asiL sen aim aLinca kinq kesiLdn

kA * ~S a n c h e S` ~qRL~`

KendiNizi PahaLı ZannetMeyiN HepiNiziN indiriMLi qünLeriNi biLiyoRuM
kA * ~S a n c h e S` Team Kill ve Mac Mo | SK Gaming

Yanlış anlamayın qRotesque teamıyla maça gırmıstım nıckım joAxe'ydi 3D diye bağırıyordunuz ? dlşask

Yanlış anlamayın qRotesque teamıyla maça gırmıstım nıckım joAxe'ydi 3D diye bağırıyordunuz ? dlşask
Kardesim ben suana kadar kimseye 3d ghost demedim dediysem 3d dir kapiş ;) Clanımdan da Dedilerse onlar adına Özür dilerim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri