-kA * Team Hakkında Görüşleriniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kA * Team'dan en sevdiğiniz player ?

• Kullanılan toplam oy
    53
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Merhaba arkadaşlar ben Z1rT* yani Mert.
kA * Team olarak clanımızı nasıl buluyorsunuz ? Clanımız hakkında iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum..

Saygı çerçevesi içinde olalım...

valla sizin admalarınızı çok gördüm ve hiç maç atma şansım olmadı ancak her cs serverinda ister fake ister reel gördügüm bi clan oldugundan dolayı hep begenmişimdir yani imrendim diyebilirim (:

valla sizin admalarınızı çok gördüm ve hiç maç atma şansım olmadı ancak her cs serverinda ister fake ister reel gördügüm bi clan oldugundan dolayı hep begenmişimdir yani imrendim diyebilirim (:
eyvallah kardeş yorumun için teşekkürler..

Selamun aleyküm, ben kaLvax [Cn'e] takımının kaptanıyım. Bugün turnuva maçında yendik diye, HAARUN arkadaşımıza yani rejuav'a msn nicklerinizden bir kaçınız küfür içerikli yazılar yazdınız. Ben sizleri iyi klan olarak tanıyordum ama yanılmışım bi oyun için böyle kelimeler kullanmanızı sizin gibi bir klana yakıştıramadım, neyse rejuav yani harun arkadaşım bana SS'leride 2 mapin recordunuda attı hakeme ileticez, HLTV de var isterseniz izleyebilirsiniz ama size yakıştıramadım artık aklımdaki simanız zıt yönde oldu, teşekkürler.

dip not : rejuav bizim klanda ..

Selamun aleyküm, ben kaLvax [Cn'e] takımının kaptanıyım. Bugün turnuva maçında yendik diye, HAARUN arkadaşımıza yani rejuav'a msn nicklerinizden bir kaçınız küfür içerikli yazılar yazdınız. Ben sizleri iyi klan olarak tanıyordum ama yanılmışım bi oyun için böyle kelimeler kullanmanızı sizin gibi bir klana yakıştıramadım, neyse rejuav yani harun arkadaşım bana SS'leride 2 mapin recordunuda attı hakeme ileticez, HLTV de var isterseniz izleyebilirsiniz ama size yakıştıramadım artık aklımdaki simanız zıt yönde oldu, teşekkürler.

dip not : rejuav bizim klanda ..

Bizim clandan haruna yönelik kimse küfür felan etmedi harunu senin kadar bende tanırım emin ol bizim anlamadıgımız şu; elemelerde 4 hakem 2 hltv var iken yarı final macında 1 hakem cok tuaf nyse başarılar.

ilk önce s.a beyler, küfüre karşı ise küfür var ama önelmi değil benim için küfür falan khanz arkadaşımız msnine küfür yazmıştı problem değil bi anlık sinirle yazmıştırda bi oyun için yapılmasına şaşırdım. O hakem işinide ben anlamam etmem oyunumu oynarım cıkarım onları hakemlerle tartışırsanız ıyı olur, ayrıyetten 2 hltv yada 1 hltv farketmez ikiside oyunu çeker :S 2 tane olunca fazladan bişey çektiği yok. iyi akşamlar

kardeş sw 14 kişilk 5-5 takımlar . geriye 4 boş yer kalır 4 hakem 2 hltv nereye sıgacak ;)

2 - bir hakem yada iki hakem olup olmaması fark etmez sonuçta macın sonunda hltv'i herkes izleyebilir biz recordlarımızıda ss'lerimizde hakeme ilettik oradan ögrenebilirsnz .

güzel takım sadece küfür etmişler galiba haruna.Oyun için fazla sövmeyin arkadaşlar

qseL Takım.BasarıLar.

Eski real team :) Tuysuz ferhat'a selamlar :D iyisiniz dipcik gibisiniz qL :D

Takım GüseL.BaşarıLar.

sanches 8 yaşında deil mi la :D

12-13 yasındaskı cocuklardan ne beklersınkı tabı kufr edıcekler

gl beyler güzel team önemli olan arkadaşlık gördüğüm kadarıyla o da sizde fazlasıyla var

Dostluk ve kardeşliğin En ön planda olduğu bir cLan başarılıarnızn devamı mert,Fero,eMre,Luci :)

her ne kadar o teamı haketmiyecek kapasitede playerleri olsada , takım içinde sevdiğim oyuncular vardır başarılar .

Geri