-kA * ws -wtL REAL DEDİLER GELDİK :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -khaNz`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Loweme adamlar dalga qecıo qercek sndn hrlde .d

qood luckda rejuav helal olsun

*M var dediler geldik :D

adamlar ka * başarılar

valve sana gelince ss koymucaktık ama tsnize geldik sövdünüz ve yarın realle ezelim dediniz çıtımız çıkmadı. Bu swde hud yoktu sonuç ortada

eyvallah sağolun

Öncelikle s.a alt üstü bi oyun yenmekte var yenilmekte hırs yapmaya gerek yok :)

bılmıyorum kı sercancım attım galıba, pcm yandığından dolayı kafeden oynuyorum pek rahat degılım evde olsam daha iyi şeyler ortaya çıkabilirdi,kafede olunca ses falan kasılmıyo gürültüden elimizden geldiğince oynuyoruz işte :)

Cokta mutevazi :D :D :D

- qL , basarilar :drool:

neyse harun movienizede slm mı atacaksnız gl mi atacaksınız hayırlısı =) başarılar
FeLix.!.

qL sizlereeeee :)

burdaki milleti kA team ghost movie yede bekliyorum ... boşbeleş yalakalık olmaz

2.yi atsak dha guzeL oLurdu .

yorumLar icin saoLun vaLve kardesm qL harici post kasma ts de assagı cekip ezikler real geldi felan diyodunuz snr ettiniz bizde verdik yani napak ./

qeLe başarılar arkadaşlar

yorumLar icin saoLun vaLve kardesm qL harici post kasma ts de assagı cekip ezikler real geldi felan diyodunuz snr ettiniz bizde verdik yani napak ./

fero ganga takma kimseyi :) harunum ve murom senin clana geldiya :D ondan millet çekemiyor sen takma kimseyi ez geç :) yoluna bak

neyse harun movienizede slm mı atacaksnız gl mi atacaksınız hayırlısı =) başarılar
FeLix.!.
herkesi kendin gibi sanma :] biz gönülden inandık kimin gh kimin temiz olduguna merak etme 1 movie ile yıkılmaz o gönül....

w.Lawson`s ~ khatlow..

Geri