2
EXE RANK
By Lim[10]
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 May 2009
- Mesajlar
- 2,144
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
Kağıt Kebabı (II)
Malzemeler
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
500 gr Kuşbaşı Et
3 Adet Soğan
3 Diş Sarmısak
5 Adet Domates
3 Çay Kaşığı Kekik
Tuz
Yağlı Kağıt
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 3 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin. İçine aldığınız eti iyice kavurun. Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir. Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip karıştırın. Birkaç dk daha kavurup küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın. 3 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin. Yağlı kağıda sarın. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun. Fırından alınca üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın. Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.
Afiyet Olsun!
Malzemeler
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
500 gr Kuşbaşı Et
3 Adet Soğan
3 Diş Sarmısak
5 Adet Domates
3 Çay Kaşığı Kekik
Tuz
Yağlı Kağıt
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 3 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin. İçine aldığınız eti iyice kavurun. Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir. Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip karıştırın. Birkaç dk daha kavurup küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın. 3 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin. Yağlı kağıda sarın. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun. Fırından alınca üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın. Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.
Afiyet Olsun!
