Kahrolsun OÇ PKK ! SSBAKIN TÜRK KARDEŞLERİM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByJiTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

ByJiTAN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ByJiTAN
sanal bordo bereli team !!!!

KAHROLSUN PKK.

bordoklavyeliler :) n1

berat sende barzo deılmısn her kurdun ıcınde pkk lık vardır

berat sende barzo deılmısn her kurdun ıcınde pkk lık vardır

Bunu kim banladıysa eline sağlık , her kürde pkk'lı diyen bu zihniyet kendisinin PKK'lılardan ne farkı var onun farkındamı acaba onlarda bölücü sende bölücüsün .

Ayrıca ne kürtler tanıdım Türk'üm diyen bir çok kişiden daha vatansever ...

iyi yapmışssınız.. fakat
Klavye başında vatan kurtarılmayla olmaz bu işler eylemlerde yürüyüşlerde görmek isteriz bu hareketleri o zamn kimseler kalmıyo nedense

Bunu kim banladıysa eline sağlık , her kürde pkk'lı diyen bu zihniyet kendisinin PKK'lılardan ne farkı var onun farkındamı acaba onlarda bölücü sende bölücüsün .

Ayrıca ne kürtler tanıdım Türk'üm diyen bir çok kişiden daha vatansever ...
ya bırak bu ıslerı salak salak konusupta canımı sıkma esenlere gelde gor herkez kurd lafta oyleler ama bu pc basında yazıpta oyle olmuıyo bu ısler bu kurdler bu ulkeyı somurdu yolda yurusen anana bacına laf atıyolar her yerde kendılerını bellı edıyolar zaten ottoman bos yapma sende kurdsun bellı hadı yoluna hadı

Öncelikle imzama bakıp kürt olmadığımı anlaman gerekirdi , buda senin yaşını gösteriyor o yüzden hadi kendi çapında yap vatanseverliğini ; ) hem yaşın hemde kafanın içindeki yetmez bana laf yetiştirmeye .

ya bırak bu ıslerı salak salak konusupta canımı sıkma esenlere gelde gor herkez kurd lafta oyleler ama bu pc basında yazıpta oyle olmuıyo bu ısler bu kurdler bu ulkeyı somurdu yolda yurusen anana bacına laf atıyolar her yerde kendılerını bellı edıyolar zaten ottoman bos yapma sende kurdsun bellı hadı yoluna hadı

her kürtde pkk lı diyen zukerberg her cocuk o.c degıl ama her oc senin gibi bu zihniyet meselesi anlıyormusun sendeki bu mucadeleyi anlıyamıyorum herkesın paylasıtıgı konuya bı goze sıvrı batıyorsun mılletın bacısını karısnı karıstıyorsun yazık sana yuzsuz forumdan uzaklastırılmana ragmen hala gırıyorsun yazık sana

türk kürt ayrımı yapanlar forumdan siktirip gitsin yarak yarak işler yapıyonuz 3-5 orosbu çocuğunun yüzünden bütün kürtleri kötülemeyin ne insanlar var kürt olup çoğu türklerden iyi o yüzden laflarınıza dikkat edin

ben türküm kurdlerıde hıc sevmem hayatım boyuncada sevmem hergun onlarca askerımız sehıt oluyo onlarada o oc pkk lı koyluler ve kurdler yardım edıyo

ZukerBerg. susacakmısın artık ? Hem gereksiz hemde mantık dışı kelimeler kullanıyorsun

oç pkk Helal Beratım :)

10 Numara ss :) Kahrolsun PKK ! - Bu ss öncedende olmustu yaklasık 1 yıl önce galiba malesef :(

Aponun Piçleri Durduramaz Bizleri .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri