17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 adet 2 kg.'lık kalkan balığı
- Zeytinyağı
- Tuz,limon
Süre:40 dk - 5 Kişilik
Yapılışı
Temizlenmiş kalkan balığını, dilimler halinde kesin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 10 dakika bu şekilde bekletin. Orta hararetli bir ızgarada iki yüzünü de pişirin. Yanında limon ve çeşitli garnitürle birlikte servis yapın.
- 1 adet 2 kg.'lık kalkan balığı
- Zeytinyağı
- Tuz,limon
Süre:40 dk - 5 Kişilik
Yapılışı
Temizlenmiş kalkan balığını, dilimler halinde kesin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 10 dakika bu şekilde bekletin. Orta hararetli bir ızgarada iki yüzünü de pişirin. Yanında limon ve çeşitli garnitürle birlikte servis yapın.