Kalkan Izgara

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
7 Kas 2009
Mesajlar
17,322
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Almeria
Malzemeler
- 1 adet 2 kg.'lık kalkan balığı
- Zeytinyağı
- Tuz,limon

Süre:40 dk - 5 Kişilik
Yapılışı
Temizlenmiş kalkan balığını, dilimler halinde kesin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 10 dakika bu şekilde bekletin. Orta hararetli bir ızgarada iki yüzünü de pişirin. Yanında limon ve çeşitli garnitürle birlikte servis yapın.
 
Geri
Üst