0
EXE RANK
# netbiLgini ~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 28 Ara 2008
- Mesajlar
- 970
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 35
Malzemeler
- 1 adet 2 kg.'lık kalkan balığı
- Zeytinyağı
- Tuz,limon
Süre:40 dk - 5 KişilikYapılışıTemizlenmiş kalkan balığını, dilimler halinde kesin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 10 dakika bu şekilde bekletin. Orta hararetli bir ızgarada iki yüzünü de pişirin. Yanında limon ve çeşitli garnitürle birlikte servis yapın.
- 1 adet 2 kg.'lık kalkan balığı
- Zeytinyağı
- Tuz,limon

Süre:40 dk - 5 KişilikYapılışıTemizlenmiş kalkan balığını, dilimler halinde kesin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 10 dakika bu şekilde bekletin. Orta hararetli bir ızgarada iki yüzünü de pişirin. Yanında limon ve çeşitli garnitürle birlikte servis yapın.