Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarabandı
Temel yarabandı yiyormuş.-Bu yenmezki, neden yiyorsun,diye sormuşlar.-Medemte ülser varda.....

Temel yarabandı yiyormuş.

-Bu yenmezki, neden yiyorsun,diye sormuşlar.

-Medemte ülser varda.

Yastıkaltı
Salamon Temel'e dert yanıyor.-Çok korkuyorum, onun icin para cüzdanımı yastığımın altına ...

Salamon Temel'e dert yanıyor.

-Çok korkuyorum, onun icin para cüzdanımı yastığımın altına koyup öyle uyuyorum.

Temel,

-Pen öyle yapamayrum. Yastık çok yüksekte oldumi uyuyamayrum..

Bagaj
Temel ile Cemal terorist olamaya karar vermişler. Cemal'in elinde bir bomba, arabasıyla dolaşıp ...

Temel ile Cemal terorist olamaya karar vermişler. Cemal'in elinde bir bomba, arabasıyla dolaşıp duruyorlar ve bombayı koyacak yer arıyorlar. Cemal:

-Uyy Temel,şu arabayi piraz yavaş sur, elumdeki patlayacak.

-Düşunduğun şeye bak, ben yedeğini aldum. Bagajda bitane daha vardur.

Yedek
Futbolcu Temel yeni bir kulübe transfer olmuş. kendisiyle yapılan röpotajda:-Şimdi yedekte kalm...

Futbolcu Temel yeni bir kulübe transfer olmuş. kendisiyle yapılan röpotajda:

-Şimdi yedekte kalmak içun çalişayrum.

-Herhalde takıma girmek icin demek istediniz?

-Yoo yedekte kalmak içun.

-Nası yanİ?

-Maçlari rahat seyretmek içun daa..

Tehdit
Temel borcunu ödemeyen Cemal'e gitmiş:-Eğer borcunu ötemezsen tiğer arkadaşlaruna borcunu oded...

Temel borcunu ödemeyen Cemal'e gitmiş:

-Eğer borcunu ötemezsen tiğer arkadaşlaruna borcunu odeduğuni soylerim ona göre..

Muhallebi
Temel ile Dursun Amerika'da yaşarlarken paraları bitmiş ve bir banka soymayı kafalarına koymuş...

Temel ile Dursun Amerika'da yaşarlarken paraları bitmiş ve bir banka soymayı kafalarına koymuşlar. Gece yarısı olmuş, Dursun ve Temel kapıları açıp içeride kasaları aramaya koyulmuşlar.

Temel bir kasa görmüş, açmışlar ve icinden bir kase muhallebi çıkmış. E bu kadar uğraştık boşa gitmesin demişler ve bunu Temel afiyetle yemiş. Daha sonra bir kasa daha görmüşler ve onu da açmışlar bir kase muhallebi daha. Bunu da Dursun yemiş. Tabii ikisi de şaşırmış koca bankada nasıl para olmaz diye ve orayı terk etmişler.

Ertesi gün gazetelerde manşet :

"Dünyanın en büyük Sperm Bankası soyuldu!.."

Tren Ve Fren
Temel trene binmiş. Yolda aniden makinist ölmüş. Temel treni kullanabileceğini söylemiş. Teme...

Temel trene binmiş. Yolda aniden makinist ölmüş. Temel treni kullanabileceğini söylemiş. Temel treni istasyona 10 dakka erken getirmiş.İstasyonda herkes Temel'i tebrik ediyor tabi. Temel de:

-Frenun yerini peş dakka önce keşfettum..

Tedavi Niyetine
Temel hastalanmış, doktora gitmiş. Doktor Temel'i muayne ettikten sonra yeni doğum yapmış bir ...

Temel hastalanmış, doktora gitmiş. Doktor Temel'i muayne ettikten sonra yeni doğum yapmış bir kadının memesinden süt emerse hastalığının iyi olacağını söylemiş. Temel kara kara düşünerek doktorun yanından çıkmış.

Nerden bulacağını kimden isteyeceğini düşünürken aklına arkadaşı Dursun'un karısı Fadime gelmiş. "O yeni doğum yapmıştı, rica ederim" demiş ve kapıya dayanmış. K

apıyı Fadime açmış, Temel "Dursun evde mi?" diye sormuş Fadimeye. Evde yok yanıtını alınca Temel utana sıkıla derdini açmış. Fadime de "N'olacak ula altı üstü bir kaç damla süt, hem sevaptır gir içeri demiş" Fadime memesini açmış Temel'in ağzına vermiş. Temel memeyi emmeye başlamış.

Temel emdikçe Fadime tahrik olmuş. Dayanamaz duruma gelmiş. Temel'e "Ula Temel baska birsey de ister misin?" diye sormus. Temel ayıp olmaz mı?" diye yanıtlamış. Fadime ihtiraslı bir şekilde "Niye ayıp olsun?" diye cevap vermiş.

Temel -"İyi öyleyse, bir iki tane de bisküvit ver bari, içim ezildi".

Dondurmacı
bir gün temel,fransız ve italyan yarışmaya girmişler.Bu yarışmada 100 katlı bir apatmana hi

bir gün temel,fransız ve italyan yarışmaya girmişler.Bu yarışmada 100 katlı bir apatmana hiç sikin kalkmadan çıkman gerekiyormuş.İlk olarak fransızı soyup göndermişler.bir de bakmış ki her katta çıplak kızlar varmış.En sonunda 35 inci katta siki kalkmış.Kızlar ne

iş yapıyorsun demişler.Fransız oduncuyum demiş.Onun sikini baltayla kesmişler.Sıra italyana gelmiş onunda 25inci katta siki kalkmış.Onun sikinide marangoz olduğu icin testere ile kesmişler.Sıra temele

gelmiş.Temellin siki daha ilk katta kalkmış.Temele sormuşlar necisin diye?Temel:

-"Dondurmacıyım yalayın kızlar yalayın"

Takım
bir gün bir temel uçağa binmiş.Bakmış İngiliz Alman ve Fransız yok o da inmiş....

bir gün bir temel uçağa binmiş.Bakmış İngiliz Alman ve Fransız yok o da inmiş.

Otelci
Temel, seyahate çıkmış. Uzun zaman evinden ayrı kalmış. bir akşam bir kente gelip küçük b...

Temel, seyahate çıkmış. Uzun zaman evinden ayrı kalmış. bir akşam bir kente gelip küçük bir otele inmiş. Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş. Telefonu otelin sahibi açmış.

Temel, ne istediğini söylemiş:

"Bana bir fahişe bulup gönderin."

Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış. Otelin sahibi şaşırmış. Yanında duran karısına dönmüş:

"Demin gelen müşteri kadın istiyor..."

Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş:

"Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi. Hemen git o müşteriye ağzının payını ver..."

Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış:

"Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer..."

Kadın çok sinirliymiş:

"sen gitmezsen, ben gider söylerim..."

ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş. Kocası da aşağıda bekliyormuş. Yukardan gürültüler gelmeye başlamış.

Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş. Üstü başı yırtılmış, yüzü tırmıklanmış...

Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış:

"Ne biçim kadın göndermişsin be. İstemem diye tutturdu. Becerene kadar anam ağladı."

Seksi Bilmiyor
Kadın mahkemede hakime dönüp, "Şu köşedeki sefil heriften boşanmak istiyorum efendim.." demi

Kadın mahkemede hakime dönüp, "Şu köşedeki sefil heriften boşanmak istiyorum efendim.." demiş..
"Neden boşanmak istiyorsun?.." diye sormuş hakim
"Seks nedir bilmiyor efendim!" diye cevaplamış kadın..
"Kaç yıllık evlisiniz?.."
"14 yıldır efendim.."
"14 yıldır seksi bilmediğini fark edememiş miydiniz?"
"Hayır geçen haftaya kadar fark edememiştim efendim.." demiş kadın, "Ta ki o yokken eve bir seyyar satıcı gelene kadar!.

Göstereyim
Adam trende yolculuk ederken karşısına genç ve güzel bir kadın oturur. kadın bacak bacak üst...

Adam trende yolculuk ederken karşısına genç ve güzel bir kadın oturur. kadın bacak bacak üstüne atar. adamın içi gider. biraz muhabbetten sonra kadın,

sütyenimi görmek istermisin der. adam hemen tabiki der. kadın 100 dolar ver göstereyim der. adam hemen verir.

biraz sonra kadın,külodumu görmek istermisin der. adam 100 dolar verir onuda görür. adamın alet kalkmıştır. kadın geçen ay kürtaj yaptırdığım yeride görmek istermisin? diye sorar. ama 500 dolar isterim. der.

adam hemen çıkarır 500 doları. göster hadi der. kadın kafasını cama çevirir ve, şu karşıda gördüğün hastanenin 4üncü katı. jinekoloji kliniği der.

şişlik
Temel tarlada çalışırken çişi gelmiş, çıkarmış oraya çişini yaparken başlamış bağı...

Temel tarlada çalışırken çişi gelmiş, çıkarmış oraya çişini yaparken başlamış bağırmaya

-"uyy yandum!..".

Fatime kosmus yanina -"Ula ne oldi?"

Temel: -"Ari sokti çukumi daa."

Hemen kasabaya doktora giderler. Doktor Temelin aletini eline alır evire çevire incelerken Fatime de yandan onlara bakmaktadır.

Fadime doktorun kulağına eğilir ve der ki:

-"Toktor bey acısını al ama şişluk kalsun

Tuvalet Fırçası
Temel pazarda dolanırken arkadaşının tuvalet fırçası aldığını görür. "O ne" diye sorar....

Temel pazarda dolanırken arkadaşının tuvalet fırçası aldığını görür. "O ne" diye sorar. Arkadaşı da "Tuvalat Fırçası" der.Temelde aynından alır.2 gün sonra tekrar karşılarışlar.Arkadaşı:

-"Memnun musun fırçadan?"

Temel:

-"Yok arkadaş, ben tuvalet kağiduni tercih ederum"

Uzun Burun
bir tane adam varmış. Nişanlıymış ve askere gitmiş. Orada resim çektirip nişanlısına ve a...

bir tane adam varmış. Nişanlıymış ve askere gitmiş. Orada resim çektirip nişanlısına ve annesine gönderecekmiş. Annesine belden üstünü, nişanlısına belden altını gönderecekmiş. fakat resimler ters gitmiş.

Adam askerden gelince annesine sormuş;

“Resimler nasıldı?”.

Annesi “Saçını ortadan ayırınca, burnun çok uzun çıkmış”demiş.

Soyunuk
Temel bir köşkte çalışmaya başlamış. Köşkün hanımı Temel'i ikaz etmiş,-Kapıyı vurmad...

Temel bir köşkte çalışmaya başlamış. Köşkün hanımı Temel'i ikaz etmiş,

-Kapıyı vurmadan içeri girme, soyunuyor olabilirim.

-Merak etmeyun, soyunuk olmayasinuz diye pen önce delikten pakayrum.

Veteriner
veteriner temel, birleşmiş Milletler'e delege olmuş... Diğer delegeler merakla ve alaylı bir ş...

veteriner temel, birleşmiş Milletler'e delege olmuş...

Diğer delegeler merakla ve alaylı bir şekilde sormuşlar,

- veterinermişsiniz doğru mu?

- Togrutur, pi tertiniz mi vardur?

Mücaele
Polis müdürü basın toplantısında bilgi veriyordu... - Fuhuşla mücdeleye öncelik veriyoruz. ...

Polis müdürü basın toplantısında bilgi veriyordu...

- Fuhuşla mücdeleye öncelik veriyoruz. Çok yer tespit ettik. Soru sormak isteyen var mı?

- Gazeteci Temel hemel atıldı,

- Şu anlattığun yerlerin pağa adresini verepilir misunuz?

Taksici Temel
Turistin biri taksi şoförü Temel'den şehir turu icin belli bir saatte gelip kendisini almasın

Turistin biri taksi şoförü Temel'den şehir turu icin belli bir saatte gelip kendisini almasını istiyor...

Temel ertesi gün gelmeyince kızgın turist şikayet ediyor...

Temel'i bulup soruyorlar.

- Niye gelmedin?

- Pağa söyletiyi toğru ta, acaba pen oğa peçi temiş miyum?

Geri