Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oğlum Benin
Genç bir adam süpermarkette dolaşırken yaşlı bir kadının kendisini izlediğini fark eder. Fa...

Genç bir adam süpermarkette dolaşırken yaşlı bir kadının kendisini izlediğini fark eder. Fazla umursamadan alışverişine devam eder.

bir şeyler alır ve kasaya gelir. Bu sırada yaşlı kadın adama:

- "size bakmamdan rahatsız oldunuz ama yeni ölen oğluma çok benziyorsunuz bu yüzden size bakıyorum" der.

bunun üzerine adam üzülerek:

- "Oğlunuzu kaybetmenize çok üzüldüm. Yapabileceğim bir şey varsa çekinmeyin söyleyin." der

Yaşlı kadında

- "Marketten çıkarken bana güle güle anne derseniz bu beni çok mutlu eder."

ve kadın marketten çıkar. Adam da ona

- "Güle güle anne" diyerek veda eder.

Kasadaki tezgahtar alışverişinin 100 milyon tuttuğunu söyler.

Adam şaşırır ve

- "ama nasıl olur ben sadece bir kaç ufak şey aldım." diye çıkışır.

bunun üzerine tezgahtar kız

- "Anneniz onun aldıklarını da sizin ödeyeceğini söyledi."

4 Mühenisler
bir makine mühendisi, bir elektrik mühendisi ve bir de bilgisayar mühendisi binmişler bir arabay...

bir makine mühendisi, bir elektrik mühendisi ve bir de bilgisayar mühendisi binmişler bir arabaya gidiyolar. Yolun yarısına geldiklerinde araba bozuluyor ve makine mühendisi 'ben hallederim' deyip yatıyor arabanın altına, bi kaç yere çekiç vuruyo, vida sıkıyo falan, biniyorlar arabaya, hala bozuk.

Bu sefer elektrik mühendisi hemen atlıyo, 'bana bırakın' diye. Kabloları kontrol ediyo, elektrik aksamına bakıyo, biniyolar arabaya ama tık yok gene.

Makina ve elektrik mühendisi bilgisayar mühendisine dönüyorlar. sıranın kendisine geldiğini anlayan bilgisayar mühendisi: -eee..şey...arabadan çıkıp bi daha girsek?

Bu sırada elemanlarla ilgili gözlemlerini sürdüren endüstri mühendisi, etüd çalışmaları sonucunda her üç elemanın da verimsiz çalıştığına kanaat getirerek üçünü de arabadan indirir ve direksiyona geçerek diğerlerine arabayı ittirir.

Deli Misiniz?
Büyük bir kasa soygunundan sonra çalıntı otomobille yol alan üç soyguncu, kent dışında oto...

Büyük bir kasa soygunundan sonra çalıntı otomobille yol alan üç soyguncu, kent dışında otomobilden inip tarlalar arasında geldikleri yöne doğru hızla ilerlediler. Uzun süren bu iz kaybettirme yürüyüşünden sonra ıssız bir yer bulup oturdular. İçlerinden biri:

- Haydi sayalım artık, dedi. Kaç milyon kaldırdığımızı merak ediyorum.İkincisi elini şöyle bir salladı:

- Yorgunluktan öldük yahu! Şimdi o kadar parayı saymakla ne diye uğraşalım. Yarın gazetelerde okur, biz de öğreniriz kaç milyon kaldırdığımızı. çüncüsü öfkeyle yerinden fırladı:

- Deli misin be! Yarın her gazete ayrı bir rakam verir, biz de birbirimize gireriz!

Zengin Akvukat
Sehrin hayirsever vakiflarindan birindeki çalisanlar sehrin en basarili avukatindan henüz herhangi...

Sehrin hayirsever vakiflarindan birindeki çalisanlar sehrin en basarili avukatindan henüz herhangi bir bagis almamis olduklarini fark ettiler.Bagis toplama görevindeki kisi avukati bagista bulunmasi icin ikna etmeye çalisiyordu:

-"Arastirmalarimiza göre yillik geliriniz en az 500.000 dolar, ancak bugüne kadar hiç bir hayir isine bir kurus bagista bulunmamissiniz. O paranin bir kismini bir sekilde topluma iade etmek istemez miydiniz?"

Avukat bir süre düsündü, sonra:

-"Önce, arastimalariniz annemin uzun bir hastaliktan sonra ölmek üzere oldugunu ve hastane masraflarinin onun yillik gelirinin bir kaç kat üstünde oldugunu da gösterdi mi?" Görevli utandi:

-"Sey, hayir."

-"Sonra,kardesimin malul bir gazi, kör ve tekerlekli iskemleye mahkum oldugunu?".

Görevli utancindan kipkirmizi kesilmis bir halde özür dilemeye çalisirken avukat onun sözünü kesti:

-"ya da kizkardesimin kocasinin bir trafik kazasinda öldügünü ve onu üç çocuguyla bes parasiz biraktigini?"

Görevli yerin dibine geçmisti, sadece,

-"Hayir, hiç bir bilgim yoktu ..." diye mirildanabildi.Avukat bir kez daha onun sözünü keserek devam etti:

-"Pekala, ben onlara zerre miktar para vermezken size nicin vereyim?"

Kendiğliğinden
Varlikli capkinin erkeklik organinda bir ciban cikar. Turkiyede hangi doktora gitse aldigi cevap, -"...

Varlikli capkinin erkeklik organinda bir ciban cikar. Turkiyede hangi doktora gitse aldigi cevap,

-"Kokunden kesilmesi lazim. Yoksa olursunuz!" olur. Arkadaslari Fransayi onerirler. Gider, basvurmadigi doktor kalmaz. Cevap aynidir. Amerika' ya gider. Cevap degismez. Cok kizar. bir zenci doktor, adama acir,

-"Kimseye soyleme,Afrikada bizim kabilenin buyucusu dedemdir,sana yardimci olabilir" der adresi tarif eder. Adamcagiz, Afrika' ya gider. Kabileyi ve Buyucu dedeyi bin bir guclukle bulur.Utanarak buyucu dedeye,

-"Butun doktorlar kokunden hemen kesilmesi lazim.Yoksa yakinda olursun dediler" diye uzuntu icinde derdini anlatir. Buyucu dede muayene eder ve kendinden emin bir sekilde guler,

-"Korkma! tam zamaninda beni buldun!".Hemen bitkilerden ve yabani hayvan diskilarindan bir merhem yapar. Guzelce surer, sarar.

-"Her aksam bana gel, 7 aksam merhem surmemiz lazim" der.Adam sevincle ayrilir.Her aksam gelir, merhem surulur, 7.gun aksam yine merhem surulur. Tedavinin iyi gittiginden emin ve mutlu bir sekilde, cok az konusan buyucuye sorar,

-"Nasil kesilmesinden kurtuluyor muyum?"

Buyucu agir agir basini sallar.Cubugundan emin bir eda ile duman ceker. Dumani magrur bir eda ile uflerken,

-"Yok artik kesmek. Yarin gece ay dogarken kendiliginden dusecek."

Başım Ağırmıyorki.
Kari koca oturmus televizyon izlerken, erkegin cani sevismek ister.Gider mutfaktan bir bardak su ile...

Kari koca oturmus televizyon izlerken, erkegin cani sevismek ister.Gider mutfaktan bir bardak su ile iki Aspirin getirir, karisina uzatir;

-Al karicigim sana su ve Aspirin getirdim!.

- ???!!! Neden hayatim?, basim agrimiyorki?.

- Allaha sukur!.

Baribe
Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer. - Vitrindeki Barbie bebek kac para ? di...

Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer.

- Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar.

Satici

- Hangisi beyim ? ve devam eder :

- Barbie spora gidiyor 19.95 usd

- Barbie alisverisde 19.95 usd

- Barbie discoda 19.95 usd

- Barbie plajda 19.95 usd

- Barbie bosandi 265 usd

Adam sasirir.

-Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ?

Satici cevaplar :

- Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz.

Tramplen
Temel : - Yüzme havuzuna cittim, peni attilar demiş. Nedeni sorulunca: - Havuza işedum, demiş. -...

Temel :

- Yüzme havuzuna cittim, peni attilar

demiş. Nedeni sorulunca:

- Havuza işedum, demiş.

- amaan herkes işiyor, seni niye kovdular, denince Temel şöyle cevap vermiş:

- Tramplenden işedum.

Oğlum Sen Misin?
Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafı seyrediyormuş... derken yanına bir delikanli ...

Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafı seyrediyormuş... derken yanına bir delikanli gelmiş ki saçları kırmızı, turuncu, mavi, sarı renk boyalı... Adam çocuğa bakakalmış... Çocuk da küstah bir sesle:

- "Ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca bişey yapmadın mı!" demiş... Adam gülümsemiş:

- "Yaptım.. bir seferinde çok sarhoştum ve bir papağanı becermiştim.. Şimdi de acaba sen benim oğlum musun diye merak ediyorum..."

Daha Uzun
Temel ilk kez baleye gitmiş. Parmaklarının uçlarında dans eden kızlara bakmış, bakmış ve: ...

Temel ilk kez baleye gitmiş. Parmaklarının uçlarında dans eden kızlara bakmış, bakmış ve:

- "Taha uzun poylu kizlaru seçselerdu ya!" demiş...

Yüzer Mi?
Delinin birisi saatini hastane bahcesindeki havuza atmis.Bunu goren arkadasi yanina yanasmis ve konu...

Delinin birisi saatini hastane bahcesindeki havuza atmis.Bunu goren arkadasi yanina yanasmis ve konusmaya baslamislar:

-"Niye attin saati havuza?"

-"Nasil yuzdugunu gormek icin."

-"Peki, kurdun mu?"

-"Hayir."

-"Enayi, hic kurmadan yuzer mi??"

10,9,8..
Adamin biri doktora gitmis.Doktor muayene etmis ve bizimki sormus:-"Ne oldu doktor bey? Ne kadar öm...

Adamin biri doktora gitmis.Doktor muayene etmis ve bizimki sormus:

-"Ne oldu doktor bey? Ne kadar ömrüm kaldi?" Doktor cevaplamis:

-"10" bizimki de

-"Ne 10'u doktor bey, gün mü, ay mi sene mi?" Doktor:

-"9, 8, 7, 6...."

Kimler Gelecek?
Temel Almanya'da çalisiyor ve is arkadasina soruyor:-"Hey Hans bugün grup yapalim mi ha ne dersin?...

Temel Almanya'da çalisiyor ve is arkadasina soruyor:

-"Hey Hans bugün grup yapalim mi ha ne dersin?"

Hans hemen atlamis tabii:

-"Aaa evet çok iyi olur. Kimler gelecek?"

Temel de cevabi yapistirmis:

-"sen, ben, eee bi de senin karin"

Sende Mi?
Adamin biri sabah kalkiyor ve karisindan çorba istiyor.Karisi ise sabahin köründe bunu yapmak ist...

Adamin biri sabah kalkiyor ve karisindan çorba istiyor.Karisi ise sabahin köründe bunu yapmak istemiyor.bunun üzerine adam lokantaya gidiyor ve bir çorba istiyor.

Bekliyor bekliyor ama çorbasi bir türlü gelmiyor.Sabahtan beri bir çorbaya ulasamadigi icin sabirsizlaniyor. Sonra gözüne bir adam ilisiyor.Önünde bir çorba var ama adam içmiyor ve gazete okuyor.

Hemen adamin masasina gidiyor ve çorbasini içmeye basliyor.bir de ne görsün çorbanin dibinde bir böcek var.Böcegi görmesiyle kusmasi bir oluyor.Bu sirada gazetesini okuyan adam:

-"sen de mi onu gördün?" diyor.

Prazervatif
Adamın biri bi karıyı ayarlamış s.kcekmiş Eczaneden prazervatif alıcak ama almaya çekiniyor....

Adamın biri bi karıyı ayarlamış s.kcekmiş Eczaneden prazervatif alıcak ama almaya çekiniyor. Oradan geçen küçük bi çocuğu yanına çağırıp çocuğa git şu karşı eczaneden bir tane prazervatif al gel demiş.

Adam yaşın küçük derlerse beni gösterirsin oradan ben sana el sallarım demiş. Çocuk gitmiş oradakilere bana bir tane prazervatif verir misin demiş oradaki senin yaşın küçük değilmi kimi sikiceksin demiş çocuk karşıdaki adamı göstermiş adamda oradan el sallamış.

Yenge Yok Mu?
Cobanin biri babasi ile birlikte cok uzun yillardan beri her seyden uzak, hic bir seyden habersiz ya...

Cobanin biri babasi ile birlikte cok uzun yillardan beri her seyden uzak, hic bir seyden habersiz yasiyormus. bir gun coban ergenlik cagina gelince aleti kalkmis. Hicbir seyden haberi olmadigi icin hemen babasina kosmus

-"Baba baba suna bir baksana birseyler oldu, odun gibi sertlesti" demis.

Babasida oyle seyleri unutali cok oldugu icin;

-"Valla ben bilemiyecegim sen istersen kasabaya in doktora bir goster" demis.

ve coban kasabanin yolunu tutmus. Doktor soyle bir baktiktan sonra:

-"senin isin kolay" deyip bir odunla aletin kafasina bir tane oturtmus ,cobanin cani cok yanmis ama alette inmis. Aradan gunler gecmis alet tekrar kalmis, coban tekrar kasabaya inmis, odunu tekrar alete yemis, tekrar daga cikmis. Sonra tekrar alet kalmis, coban tekrar kasabaya inmis fakat bu sefer kapiyi doktorun karisi acmis :

-"Hayirdir delikanli derdin ne" demis çobana.

Çoban da boyle boyle diye anlatmis. Kadin

-"Gel seni ben iyi ederim" diyerek cobana iyi bir muamele cekmis. Coban da mest bir sekilde daga geri donmus. Aradan gunler gecmis alet tekrar kalmis, coban tekrar buyuk bir hevesle kasabaya inmis,kapiyi calmis ama kapiyi doktor acmis.

Çoban doktora :

-"Doktor bey yenge yok mu?" demis.

Doktorda sinirli bir sekilde :

-""Ne yapacaksin yengeyi?" demis.

Çoban da :

-"Tamam da yenge hem canimi yakmiyor, hem de icinin pisligini de aliyor."

Süpriz At
Vahsi batida bir kovboy varmis. Cok ama çok çelimsiz.birgün bu yolda giderken karsisina bir cin

Vahsi batida bir kovboy varmis. Cok ama çok çelimsiz.birgün bu yolda giderken karsisina bir cin çikmis

-"benden üç tane dilekte bulun!" demis.

Kovboy hemen:

-"beni çok güçlü birisi yap söyle kaslarim olsun" demis.

Cin hamen istedigini yapmis.

Kovboy:

-"beni çok yakisikli yap!" demis.

Cin hemen bunuda yapmis. Kovboy son olarak;

-"Malimi atiminki gibi yap" demis.Cin atinkine bakmis ve onuda yerine getirmis.Kovboy kendinden emin bir sekilde ilk gördügü kasabanin barina gitmis ve en güzel kadini seçmis ve onu yatak odasina çikarmis. Kadin büyük bir zevkle soyunmaya baslamis bu arada kovboyda soyunuyormus. Kovboy son olarak kilotunu çikarmis ve kadin kovboyunkini görünce bayilmis .

kovboy:

-"Tabi bayilirsin ya" demis ve eklemis

-"bir de ben bakayim sunun ihtisamina"

Malini görünce kovboyda bayilmis.

(Çünkü kovboyun ati disiymis.)

Marangoz Mu?
Kadının biri doktora gitmiş.-"Doktor bey, bacağımda leke çıktı" demiş.Doktor kadının baca...

Kadının biri doktora gitmiş.

-"Doktor bey, bacağımda leke çıktı" demiş.

Doktor kadının bacağında, vajinasına yakın bir yerdeki lekeyi incelemiş daha sonra bir parça pamuğa bir ilaç döküp bu ilaçla lekeyi yok ettikten sonra

-"Tamamdır bayan" deyip parasını almış.

Kadın teşekkür ederek ayrılmış. 2 gün sonra aynı kadın yine gelmiş.

-"Doktor bey yine çıktı aynı leke" demiş.

Doktor yine aynı yöntemi kullanarak lekeyi yok etmiş ve kadın teşekkür ederek ayrılmış.

Bu belli süre hep böyle devam etmiş kadın 2-3 günde bir doktora geliyormuş. En son geldiğinde doktor çok sinirliymiş. Kadını koltuğa oturtmuş dizlerinin üzerine çökmüş lekeyi temizlemeye koyulmuşken bir yandan da kadına sormuş :

-"Hanım hanım senin kocan marangoz mu ?"

-"Evet nerden bildiniz ?"

-"Söyle o salağa bir daha ki sefere vajinanı yalarken kulağının arkasındaki kalemi çıkartsın.."

Su Derin Mi?
Temel, dere kenarinda oturuyormus. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadigini...

Temel, dere kenarinda oturuyormus. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadigini sormus.

Temel: - Derin degildir geçebilirsin demis. Adamda Temel'e güvenerek

suya jeepiyle girmis. Jeep bir anda sulara gömülmüs. Kan ter icinde sudan çikan adam Temel'in yakasina yapismis: -Hani derin degildi ulan.

Temel : -Abi vallahi benim suçum yok,demin bir ördek geçiyordu su beline geliyordu.

6-0
6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak icin yaşlı bir adam kı...

6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak icin yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der.

bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der.

3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len" der.

Geri