Kasamayınca ne yapıyorsunuz ?

Kasayamayınca Ne Yapıyorsunuz ?

• Dinleniyorum.

Oy: 10 16.4%
  • Cs video dınleyerek havama gırmeye calısıyorum

Oy: 13 21.3%
  • Csdm { Deathmach} kasıyorum

Oy: 7 11.5%
  • Şevk Gelmesını beklıyorum.

Oy: 14 23.0%
  • Bana böyle olmuyor :)

Oy: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
0
EXE RANK

numberbok7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
numberbok7
Arkadaslar cıldırcam ya 1 gun delı gıbı kasıorm . Bir gün hiç kasamıorm Ankete oy veren herkeze şimdiden teşekkürler.

kasamadıgım gün yok :D:DD

Genelde biraz sakinleşirim , müzik dinlerim , face girerim veya biraz kafamı dağıtırım :)

Son demindeyiz oyunun ondan galiba ?

ankete oy verırsenınz sevınırım arkaaslar en yakın secenegı ısartleyın mesala Kafamı dınlerım dıorsun Dınlenıoyorm :D

kasamayan hiç kasamaz kasanda her zaman kasar !

kerim bana felsefe yapma -pArjomenT. :D

Bunu Standart'a sorsan, Hep kasarım kasamadığım zaman ghostu kapatır yeniden açar kasarım der :D Bir adam 24 saat oynar her mapdada frag atabilir mi ya insan biraz sıkılır dalgasına alır ne biliyim adam vuramaz ama ne zaman görsem frag atmış gidiyor .d

ulan berat ne adamsın ya :)

Bunu Standart'a sorsan, Hep kasarım kasamadığım zaman ghostu kapatır yeniden açar kasarım der :D Bir adam 24 saat oynar her mapdada frag atabilir mi ya insan biraz sıkılır dalgasına alır ne biliyim adam vuramaz ama ne zaman görsem frag atmış gidiyor .d

asdasdasdasd adam berAt :D

quit atarım face , Sk Gaming de biraz videolara bakıom sonra cs gırıom

Kasma gibi bi endişem yok public sıkar beni genelde fun vs. mapler oynarım.

sağolun yorumlarıcın bende genelde dınlenıorm ama canım cok ıstıorsa dm server gırıp alısıorm baska yorum paylasmak ısteyen okuyorum . - pARjomenT.

valla yemek yedıkden sonra cok fena kasarım :D

berat qweqweqwe q:D

Haklıyım, dağılın. :lol:

walla şimdiye kadar oyuna hiç kasmak için girmedim ...

Bak bugün kasamıyorum mesela , çıktım cs den akşamdan beri girmiyorum :D

q tab enter :S

Geri