Kaspersky İnternet Security 2010

0
EXE RANK

renihelll

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
renihelll
kis2011_eng_big.jpg

Arkadaşlar Brz Önce Burc x in Konusuna baktm G-DATA En iyi Program Çıkmış

Öncelikle Şunu Dile Getirmek İsterim Ben Eski NOD32 Kullanıcısıyım.

Ama NOD 32 Hiç Virüs Bulmuyor Zaten Pc Taramasında Sizde Görmüşsünüzdür

FuLL O Klasör Açılamadı Bu Klasör Açılamadı Der Ztn Bulsada Silsede,

30 Kere Taratın Gene O Virüsü Bulcaktır G-DATA,Avira,Panda Kullanmadım

Bence Kaspersky İnternet Security 2010 Bu Konuda Oldukça Başarılı.

Çerezler,Trojan vs. Bluyor Ve Anında Siliyor Nod32 bulur sildim der silmez...

Kaspersky Sizi...

Kaspersky Internet Security 2011 ödül almış teknolojileri ile sizi siber suçlardan ve geniş yelpazedeki IT tehditlerine karşı korur.:
  • Virusler, Trojanlar, Solucanlar ve diğer malware, spyware ve adware tehditlerine karşı korur.
  • Rootkit, bootkit ve diğer kompleks tehditlerine karşı korur.
  • Kimlik bilgilerinizin " keylogger " yazılımları tarafından çalınmasına, ekrandan görüntü alan casus yazılımlara ve Yanıltıcı email tehditlerine karşı korur.
  • Botnet ve benzeri bilgisayarı kontrol altına almaya yarayan yazılım ve metotları engeller korur.
  • Saldırı engelleme ve yeni acil müdahale sistemi ile derhal müdahale edilmesi gereken tehditlere ve bilinmeyen tehditlere zamanında müdahale.
  • İndirilen dosyalardan, ve/veya ağdan gelebilecek tehditlere karşı korur.
  • İstenmeyen tehlike oluşturan web içeriğinden ve istenmeyen postalardan korur.
Kaspersky Internet Security 2011 sizi ve tüm ailenizi eşsiz teknolojisi ile korur.
  • Tüm Internet tehditlerine karşı gerçek zamanlı proaktif koruma Geliştirildi!
  • Çevirimiçi güvenlik için Güvenli Gezinme ve Kaspersky Web Toolbar Yeni
  • Sınıfının en iyi güvenlik duvarı
  • Sanal Klavye ve Identity protection with Virtual Keyboard and anti-phishing Geliştirildi!
  • Şüpheli uygulamalar ve web siteleri için eşsiz Güvenli Gezinme modu sites Geliştirildi!
  • Geliştirilmiş Ebeveyn Kontrolü esnek ayarlar Geliştirildi!
  • Anti-spam and anti-banner koruma Geliştirildi!
  • Performans ve koruma artırıcı ince ayarlar
  • Kurtarma CD’si Geliştirildi!
  • Otomatik tarama ve güncelleme
ill2010_03.jpg

Bir Resimlede Pc Korumasını Gösterelim...

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/3669/adszce.png[/IMG]

Kaspersky Internet Security 2011 sayısız yeni ve geliştirilmiş eşsiz koruma teknolojileri ile bilgisayarları ve laptopları en yeni tehditlere karşı koruma fırsatı sunar:
  • Geliştirildi: Risk- tabanlı Uygulama Kontrol sayesinde sistem kaynaklarına erişim hakkını ve hassas bilgilere Internetten erişim hakkını denetler.
  • Yeni: Sistem İzleyicisi – Sezgisel-tabanlı olarak şüpheli programları izler, analiz eder, kaydeder ve engeller.
  • Geliştirildi: Güvenli gezinme modu ile uygulamalar ve web sitelerine risksiz erişim
  • Geliştirildi: Kurtarma CD’si.
  • Yeni: Web siteleri için güvenli çalışma modu ile çevirimiçi bankacılık gibi diğer aktivitelerde oluşabilecek yüksek kimlik hırsızlığı riskini ortadan kaldırır.
  • Geliştirildi: Geliştirilmiş zararlı yazılımdan koruma teknolojisi ile etkilenmiş PC’lerin temizlenmesine yardımcı olur
  • Yeni: Yeni Sistem İzleyisi teknolojisi ile kötü amaçlı programın eylemleri, ürünün nasıl yapılandırıldığına bağlı olarak otomatik olarak veya kullanıcının izniyle iptal edilir.
  • Yeni: Güvenli gezinme teknolojisi kullanıcıya bir kaynağın güvenilirlik durumu konusunda bilgi verir ve şüpheli sitelere erişimi engeller.
ill2010_02.jpg

Buda Benim Pc Den Bir Ekran Görüntüsü Trojanları Affetmez...

[IMG]http://img251.imageshack.us/img251/5629/adsz2xl.png[/IMG]

Benden Bukadar Açıklayıcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Şimdi Size Kalmış

20 Dk dınızı Feda edip Bu Programı Kurun Pcniz güvnde Olsn Yada,

Kurmayın Hergün Virüslerle Ugraşın Varmı Yokmu Sorunlarıyla İçiniz İçinizi yesin.

Ve Büyük Bir Sorun Olan Kasma Sorunu. Bende Kasmıyor Pc'm Oldukça İyi Ama

Bende Kasıyo Diyosanız Kurun Taratın Sonra Silin.

İndirmek İsteyenler Bizzat Kendi Sitesinden İndirebilir,

Ben Ugraşmam Diyen Olursa Burdanda İndirebilir..

download-button2.gif

Kaspersky Lab Türkiye

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin

Güzel anlatım teşekkürler. NOD32 Virüslerle işi olmayan standart kullanıcılar içindir. Kaspersky virüslerle uğraşanlar için 1-1'dir.
Ben bıraktım virüslerle ilgilenmeyi şuan Eset Smart Security var 2 aydan beri güzel güzel geçiniyoruz.

Evet haklısın kaspersky bulmada,silmede 10 numara bir antivirus biraz geç tarıyo ama her iyinin birde kötü yanı vardır.

Paylaşım için Teşekkürler...

Geri