`keLes.# 4away. Cs BırakTı Orji Rc Paylaşma zamanı Geldi !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan f1raTo6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

f1raTo6

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
f1raTo6
ARkadaşlar Cs bıraktım keles.rc kimseye atmıyodum paylaşmıyodum artık benim hiçbi işime yaramaz alın hayrını görün Bu sefer harbi orginal paylaşıyom fakeyse namerdim hile diye ban yemekten bıktım en iyisi bu oyunu oynamamak Buyrun Link :

keles - Upload.gen.tr
keles - Upload.gen.tr
keles - Upload.gen.tr
keles - Upload.gen.tr
keles - Upload.gen.tr
keles - Upload.gen.tr

Aim no recoil Aimspeed Nosmoke whitewallhack Yoktur Rc de dogruya dogru 6 aydır bununla kasıyom alın Cs Bıraktım !

Teamvier 5 7/24 açıktır İD : 266 137 931 Şİfre : fırt her zaman girebilirsiniz bu bilgilerle hilemiyim bakarsınız KEndinize İYi Bakın Netbilgini Ailesi Artık `keLes.# 4away. Yok !

Cfq için saoLda. Nie Béa sensiz burası ve Cs çekiLmez qARdesim S:

1 Gram cs bilmeyen adam yorum yapıyo dilin kemigi yokki atıp tutuyolar icraate qelince hepsi fosss bıktım cs den bosuna canımı sıkmaktan az önce maçtayız gene 4 adam wurdum 4 üde usp teke gitti 108 106 102 100 banned qeldi gene adaletmı bu ?

qARdesim boşveR yha oNLarı sen taqıL yiNe sensiz oLmaz Cs :(

Eyw saoL qq

eline saqlık üzüldüm cs bırakmana ne diyimki başka

kardeş ben bu cfg nin aynısını gerçekten Deadly # T!LKi den aldım !! bu senın orj. cfg mi bilmem ama o bana verirken kendi rc'm demişti :S sn belki onun rc sini kullanıyondur bilmem :S

Bu Rc yi 7 ay önce yazdım 6 aydır bunu kullanıyom belki benden parayla almıştır en kötü 60 kişiye sattım bu rc yi ayıkıyonmu

haklısın fırat kardesm ... anlattıkların belkı cogu playerın basındadır .. bırı ortaya laf atar herkez pesınden gıder ... derkı bu sw gırmesı yasaklı sw gırermez banned yersın senı ızlemeden banlara ... bu mıletın cıvısı cıkmıs valla

öyle kardeşim ko giriyoz 1 2 4 5 6 7 banned 3 den bazıları tanıdık banlamıo . co giriyoz 1 banned so qirios 1 3 11 banned e biz nerde kasıcaz ? maça giriyoz gene banned kiralık sw qiriyoz ana abcı söwüyo herkez oynanmaz bu oyun her sxe ındıren klawyede aslan olduktan sonra ....

ii olmuş bıraktıgın yaşın kac bilmem ama en ii si bak ben askerim hala oynuyorum aslında bırakmak en ii si...qq

kardeş ben bu cfg nin aynısını gerçekten Deadly # T!LKi den aldım !! bu senın orj. cfg mi bilmem ama o bana verirken kendi rc'm demişti :S sn belki onun rc sini kullanıyondur bilmem :S

Ne kadar doğRu ?

ii olmuş bıraktıgın yaşın kac bilmem ama en ii si bak ben askerim hala oynuyorum aslında bırakmak en ii si...qq

Âge: 18 oyun oyunluktan çıktı artık ya tüm forumlarda hile apylasılmız 20 lira veren gh king bune bole adam gibi oynucak oyun yok cılkı cıktı herseyın dilin kemiği yok işte herkez bişi sölüyor . !

Eyv cfg için. bırakmanda :S

Eyv cfg için. bırakmanda :S

önemli değil . bırakmam en doğrusu adam söwüyo hilesin diye ama hile değilim . bak hile olsam hileyim diye söwseler komaz ama hile değilim hile diye söwüyolar buda koyuyo canımı sıkıyo .

Denicem Kardeşş

Geri