Kendi Forumunuzu Kendiniz Yapın Ayrıntılı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
Şimdi [COLOR=#000000]www.forumup.com[/COLOR] giriyoruz Ve Orda Crate Forum Free Yazyıo Ona Tıklıyoruz Ordaki Formu Dolduruyoruz Ewt Biraz Bekliyosunuz Size Onay Maili Geliyo Mail Adresinize Maili Onaylıyoruz Şimdi Forumu Düzenlemeye Geldi Sıra Kendi Sitenizin İsmi Ne Örnek olarak [COLOR=red]www.deneme.forumup.com[/COLOR] die kurdunuz sitenize o şekilde giriyosunuz en altta kullanıcı ismi parola var oraya kullanıcı isminizi yazıyosunuz şifreniz mailinize geliyo şifrenizi giriyosunuz[Sonra Kesinikle Değiştirin Değiştiremezmeseniz bana özel msj atın yardımcı olurum]Ewt Giriş Yaptıktan Sonra Sayfanın En Altına İnin Ve Orda Yönetim Paneline Git Yazıyo Ona Tıklayın Kullanıcı İsminizi Şifrenizi Bi Daha Yazın Ve Yönetim Panelindesiniz Sıra Geldi Artık Forumunuzu Düzenlemeye Solda Ufak Bi Yer Var Orda Forumumuzu Düzenliycez Forum Yönetimi Var Orda Yönetime Tıkladıkmı Yeni Forum Yarat Yeni Kategori Yarat Gibi Seçenekler Çıkıyo Ordan Ayarlayın O Size Kalmış Bişey Artık Forumunuzu Yapabilirsiniz

saoL ümit abi biLiodum biLmeyenLer için yararLı oLdu.......

saolasın abi (:

saolasın . cok ısıme yaradı gercekten ..

güzel paylaşım tşekürler.

Paylaşım İçin teşekkürLer.

Birde www.yetkinforum.net var. Boşuna yeni konuya gerek yok :) Burda site tasarımını da seçebiliyorsunuz :) Yapamadığınız bişey olursa pm atın xDé
Teşekkürler pylaşm için bu arada blmeyenlere yararlı olur :)

Geri