Kes Sadece Watch 4 Tech TK MOVies v1.5 match movies ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

csbaran

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
csbaran
idare eder 16 yşindaki bi cocuga gore

Fena değiL basarılarinin Devamini dilerim:)

qüzel movie,moviedeki şarkı adı ne kardeşim güzelmiş şarkı:)

sen otur kıcına bez bagla aq salagı na bak sen git kingofcfg ac kas ? ok ? lamerlerle ugrasıoruz ya *** kingofcsli de bi ben kıngofdan qelıom de :D senle anca dassak qecerler senle ok ? hadi abisi git kingofcs cfg ac kral ol ok :) cfg acip sa sıkıp sola hs gitmio kocum burda ok ? ayagini denk al bi takıl so da goreyim seni 1 adam ala ıblıomusun macda aq lamerleriyle ugrasıorum ya

Bide küfür etmesen ! küfür kısaltmaları kullanmasan çok daha iyi olacak ama gel de anlat

sen otur kıcına bez bagla aq salagı na bak sen git kingofcfg ac kas ? ok ? lamerlerle ugrasıoruz ya *** kingofcsli de bi ben kıngofdan qelıom de :D senle anca dassak qecerler senle ok ? hadi abisi git kingofcs cfg ac kral ol ok :) cfg acip sa sıkıp sola hs gitmio kocum burda ok ? ayagini denk al bi takıl so da goreyim seni 1 adam ala ıblıomusun macda aq lamerleriyle ugrasıorum ya

Sen gitte kumda oyna bebe daha düne kadar kingofta kasiodun hatirLatirim allahin lameri senoynaya gittiniz die biyerlerinizmi kalkti lamer seni;) sanada gider mrk etme Sni Herkez C F G MASTER Olarak biliyor ;)

Sen gitte kumda oyna bebe daha düne kadar kingofta kasiodun hatirLatirim allahin lameri senoynaya gittiniz die biyerlerinizmi kalkti lamer seni;) sanada gider mrk etme Sni Herkez C F G MASTER Olarak biliyor ;)

-Edit by sheqiL

Burası Tartışma yeri değiL .!

bani yedin beLki şmdi adam oLursun

baranın banını açın ltfn benim kuzenim o :S

Senin Kuzenınse Biraz Olgunlastır Cocuk Gibi Sövüo Lamer:S

lameR bu baRan GeLsin İStediği sw Havasını aLAlım SenoyNa oynuo diE aDam oLmus lameR

başarılar sana

asd.lmasndaşsldhaşlshdas adam kral:D

qüzeL movie.

C F G M A S T E R oLmasına Gerek yok SaTeN oLé :)

vgl.hnflihkjij :D tyarıldım iyy tiplere bak

ahahah bu kes sadece whatc senoyna comda goruorum aglıo bebe 2 adam vurmak ıcın en son bakdıımda 2 ye 5 oynuodu retry manyakı oldu loadercı noldu loader gecmeyınce kasamıyomusun loader zamanında catır catır vuruodun elınle koymus gıbı buluodun adamları loser senı boyle rezıl olursun ıste sana buyuk gelır senoyna abısı sen buyude gel ancak her zaman 50 60 adam vururdun eskıden sımdı noldu 10 adam vuramıosun gelıp rezıl olup gıdıosun loadercı boyle rezıl oluyorlar kıngof cu ezolar ya

ha bu arada bırde sesını duysanız ben dıyım 14 sız deyın en fazla 15 belkı okadar yokdur bıle:D:D:D:D

Geri