Kes Sadece Watch ' OrJinaL CFG ' Si

0
EXE RANK

pRoducti0n.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
pRoducti0n.
Adam k1nq Adam Usta Adam Oynuyoo Ama Nası Oynuo CFG'Le
okey.gif

1. Sekme Yok

2. Ekran Net.

3. FPS Tavan Yapacak.

4. Ak47 - M4a1 Özel komut.

5. Aim oranı %100

6. Duck ve bunny ayarı eklendi.

7. Dahası Sadece Netbilgininde

İyi Forumlar

Yükle:
http://uploaded.to/file/l1tdmh

Link Kırık Olursa Ben Full Forumdayım Link Kırık Yazmanız Yeterli Olucaktır

Not : Arkadaşımdan Aldım Ve Denedim Kendi Forumumdada Paylaştım 30 CEVAP ALDIM HEPSİDE MÜKEMMEL DEDİLER SİZİN YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM BUYRUN GÜLE GÜLE KULLANIN

Arkadaşlar Denendi Çok Sağlam Ve Kes Sadece Watch Gerçek CFG ' si

pFF orginal değil...SaLLamışsın içine baksan cfgnin 5 para etmez

emege saygı

Sallamadım CFG DENEMEDEN İÇİNE BAKIP ANLIYORMUSUN KOD MASTERMİSİN ? Şahsen Ben Anlamam CFG DENE SONRA YORUM YAPSAN .AYRICA ORJİNAL DİYİNCE SEN HEP BÖYLE MÜKEMMEL BİRŞEY Mİ ANLIYORSUN BELKİDE İÇİNDEKİ İĞRENÇ DEDİĞİN KODLAR EN ÇOK HS ATMAYA YARAN KOD ! LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KONUSMA KARDESİM :) DENE SONRA BEGENMESSEN İSTEDĞİNİ DE

Baranın Paylasımlarını Yapmayın Yha :S Onun qıbı Bebenin Cfg Si ****** Dir :) ama Emek Vermişsin SaoL

1-Flood Yapma
2-Bu Cfg İşe Yaramaz İçinde Eziq Eziq Komutlar :S

baran has kankamdır uyelıge gırıo arada ty

YA BEYLER CFG SAĞLAM ZATEN ORGİNAL DİYE ALDIM ARKADAŞIMDAN HEMDE KES SADECE WATCH İLE GNCKFEDE BİZİM SERVERDA KASTIK KENDİSİDE ONAYLADI VE ARKADAS FAKE DEĞİL ! KES SADECE WATCH TÜRK VE GENCKAFE , SENOYNA , KİNGOFCS TAKILIR KİME GÖRE EZİKTİR KİME GÖRE KİNGDİR KOMUTLAR EZİK OLABİLİR AMA CFG İŞ GÖRÜYOR SAĞLAM ve CRAZYBOY SEN KENDİNİ KODMASTERMİ SANIYORSUN KODA BAKINCA COKMU ANLIYORSUN BİRADER CFG DENEMEDEN SAÇMA SAÇMA YORUMLAR YAPIYORSUN AMACIN NEDİR YANİ NEDEN HER PAYLAŞTIĞIM CFGYE LAF EDİYORSUN ANLAMIYORUM SADECE AMACIM PAYLASIM SAĞLAM DEĞİL DİYE LAF ATMANA NE GEREK VAR EMEĞİNE SAĞLIK CFG KÖTÜ DE YETERLİ NEDEN İLLAKİ EZİK GİBİ KELİMELER KULLANIYORSUN ANLAMIYORUM !

Ayrıca Leadri Yorumun İçin SAOL BEN TEŞEKKÜR EDERİM

AYRICA FLOOD YAPMA DEMEK SANA DÜŞMÜYOR CRAZYBOY FLOOD YAPMA DESEYDİ LEADRİ BE GÖREVLİ ARKADAŞLAR DERDİ LEADRİ SAOL DİYE MESAJ YAZMIS AMA FLOOD YAPMA DEMEMİS SANAMI KALDI FLOOD YAPMA DEMEK YAPARSAM UYARIR ZATEN MODERATOR ARKADASLAR USTUNE VAZİFE OLMAYAN ISLERE KARIŞMA

Ellerine Sağlık Kardeşim Şimdi Denicem İnş Güzel ßişiydir

İYİ FORUMLAr...

tmm arkadasım dene gercekten guzel

Vovv Denedım Acaip Bişi ya Bu Resmen Akıor :D Tekrardan Teşekkür Ederım

İYİ FORUMLAR....

ELLERİNE SAGLIK KARDESİM xD Hep 60 a 20 cekerdim bu sefer bu cfg ile 70 e 10 cektim awp batltlede
hll

Önemli Değil :)

vovv denedım acaip bişi ya bu resmen akıor :d tekrardan teşekkür ederım

iyi forumlar....

ellerine saglık kardesim xd hep 60 a 20 cekerdim bu sefer bu cfg ile 70 e 10 cektim awp batltlede
hll

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için bu arada cfg için önemli değil beğendiyseniz ne mutlu bana ayrıca ezik ezik komutlar diyenler cfg için şu yorumlarıyı okuyun snra konusun

Laedri Su Herifi Banla Reklam Yapıyo Forumqs Diyo

100 % dıye bişi y0k cnm ....

bu cocuk botların bır alt modelı ıle oynadıgı ıcın cfg sıde normal ezıkdır bosversene 14 yasındakı coocuk kıng yapdınız movıılere bakın oynadıgı kısıler botların bır alt modelı :D:D:D

Geri