Khardesh`s (Ahmet) msn konusması :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan #MiRacLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

#MiRacLee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#MiRacLee
banada her gün 20 den fazla kişi messenger da sövüyor ama koymuyorum çünkü bir anlamı yok :) Kilit

Belki yaşınız 20 25 olabilir ama akıl yaşınız biraz geride kalmış gibi :)

Yakışmıyor size :)

Bu forumda üyeler birbirlerini karalamak için ellerinden geleni yapıyolar . Hiçte güzel davranışlar deil bunlar.
Lafım sadece sana deil Micro bunu yapan birbirini karalamaya çalışan herkese lütfen biraz yaşınıza efendiliğinize göre davranın size yakışmayan davranışlar bunları yaparak kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

aynen bebe bu bebe :D olgun olan ve o yaşta olduğunu idda eden biri bu lafları solemez :)

Bu forumda üyeler birbirlerini karalamak için ellerinden geleni yapıyolar . Hiçte güzel davranışlar deil bunlar.
Lafım sadece sana deil Micro bunu yapan birbirini karalamaya çalışan herkese lütfen biraz yaşınıza efendiliğinize göre davranın size yakışmayan davranışlar bunları yaparak kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

Ben 15 yasındayım kimseyede 2o yasındayım faLan demedim ana bacıda kufur etmedim haLde 3-4 sene onceki fotomu nb koydu.Guya 2o yasındaymıs bu sahıs.2o yasında oLsa biLe yasının adamı deiL !

Ben 15 yasındayım kimseyede 2o yasındayım faLan demedim ana bacıda kufur etmedim haLde 3-4 sene onceki fotomu nb koydu.Guya 2o yasındaymıs bu sahıs.2o yasında oLsa biLe yasının adamı deiL !
Herkes Kendine yakışanı yapar .

ARKADAŞ 19 -20 YAŞINDA OLDUGUNU İFADE EDİYO FAKAT 17 DEN BÜYÜK OLUSUN JUSTİCE MERT KNKAMLA BOGAZ KÖPRÜSÜNDE GRUP YAPACAZ :d

ARKADAŞ 19 -20 YAŞINDA OLDUGUNU İFADE EDİYO FAKAT 17 DEN BÜYÜK OLUSUN JUSTİCE MERT KNKAMLA BOGAZ KÖPRÜSÜNDE GRUP YAPACAZ :d
Abi ayıp ya bu laflar sizin gibi büykleri yakışmıyo cidden : S

tersini dusunuyorum millet ne mal olduğunu anlasın böyle cocukların .

Kanka trabzondan ıstanbul uzak yorma kendını otur oturdugun yerde :D

Nese beyLer tartırmayı keseLim Konu qunceL kaLsın her khardesh`s in gercek yuzunu gorsun yeter :)

adamların iftira ve milleti karalamaktan başka yaptıgı hiç bir şey yok bu forumda herkez de biliyo onları özelden bulaşmadıkları kims kalmadı ramazan ramazan sabır da bir yere kadar.

Bencede konu üzerinde tartışmaya gerek yok herşey delilleriyle ortada ama ben olsam böyle bişe yapmazdm , abilerim yinede yaptıklarınıza saygı duyuyorm . Sizin doğrularınız benimknden farklı olabilir bu normaldr .

Bencede konu üzerinde tartışmaya gerek yok herşey delilleriyle ortada ama ben olsam böyle bişe yapmazdm , abilerim yinede yaptıklarınıza saygı duyuyorm . Sizin doğrularınız benimknden farklı olabilir bu normaldr .

Benim cektigimi Sende ceksen boLe konusmazdın nese konu kapansın ozeLden msn werde ordan konusaLım Kardesim ! :)

sende haklısın ama adam ban yiyo bi saat sonra gene burda küfüre hakarete devam her şeyde bir yere kadar !

adamların iftira ve milleti karalamaktan başka yaptıgı hiç bir şey yok bu forumda herkez de biliyo onları özelden bulaşmadıkları kims kalmadı ramazan ramazan sabır da bir yere kadar.
çete olmuşlar knk :D asdasd

ReziL senin ananı sikerim bak çok oluyonuz siz görceksiniz. Bana msn gelmiş niye maç almıyon ananı sikerim yazdın saLak koysana onu ?
:D burak sanamı dedi banamı yine kime iftira atıyon yoksa sefaya mı :D fasfasf banlayın su adamı ya cok oldu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri