Kingofcsnin 5 KRAL TAKIMININ ORTAK CFG LERİNİ PAYLAŞICAK VARMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan home123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

home123

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
home123
HOMELANDDDDDD
JJ Rouesseu eski tag FDL enfer
HD CLAN
perfectto
Soo fujss

bunlar kral takımlar bunların ustune kınqofta takım goremıyorm cfg lerını paylasın alem kınq gorsun

Perfecto değil :D Güzel kardesim Perfetto :D

en kral bunlarmı :D :D

evet HD Clan olarak Lexpors mertcan kardesımın paylastıgı cfgyı kullanıoruz basarılar ;)

HD clanı cıkar bence qh moviesi cıktı haberin yok galiba :D:D

[quote="~OqRa|]HD clanı cıkar bence qh moviesi cıktı haberin yok galiba :D:D[/quote]
Güzel kardesim sende gh sin baskalarını Gh diğe eleştircene kendı gh ni kapat :) Yada sus Hd clan ben cıkarttım ama 2 side Fake imiş Hd clana geLen :) Ben hd klandakı KAtre ile karıstırdım sürekli orada görüyodum ama Adamın reaLi katre Değil KAte imiş :) gerekeni Yapdım :) hd cLan değil Kate nin gh moviesidir :)

Güzel kardesim sende gh sin baskalarını Gh diğe eleştircene kendı gh ni kapat :) Yada sus Hd clan ben cıkarttım ama 2 side Fake imiş Hd clana geLen :) Ben hd klandakı KAtre ile karıstırdım sürekli orada görüyodum ama Adamın reaLi katre Değil KAte imiş :) gerekeni Yapdım :) hd cLan değil Kate nin gh moviesidir :)
evet bende qh yim bunda saklayacak bir sey yok ve hergün sizin sw deyim eski nickimi soylemicem tabiki soylersem kim oldugumu anlarsın ve iyi tanırsın + o zaman hileye sonuna kadar karşıydım sizin adminleriniz hs yedikce banlanmaktan sıkıldım once adminlerinizi düzgün seçin admin vurduk diye insan banlanırmı BENCE HAKSIZ YERE BAN YİYEN kişilerin size olan kininden dolayı acık acık hileye teşvik ediyosunuz BEN HERGÜN SİİZN SW DEYİM hileyide acıyorum kasıyorum BOT diyede eleştirebilirsin ama NEDENSE HİLE ACIP YARDIRINCA KİMSE BANLAMIYOR AMA HİLESİZ KASINCA VE NEDENSE İZLİYOR DENİLİP BANLANIYORUZ adam gibi adminlik yapın...insan gibi Temiz oynayan birisiydim ama sürekli ban yedigim için beni açık açık hileye teşvik ettiniz bu nedemek oluyor şimdi size rahat yüzü yok oyununuzu mumdar etmek farz oldu byes...

bide seni cok seven birisiyim bunuda bil kardeşim en delikanlı adam sensin o sw de gerisi yalan KIB...ADMİNLERİNİZE İNAT BOYLE BİRŞEY YAPIYORUM BİR CEŞİT İSYANN...

[quote="~OqRa|]evet bende qh yim bunda saklayacak bir sey yok ve hergün sizin sw deyim eski nickimi soylemicem tabiki soylersem kim oldugumu anlarsın ve iyi tanırsın + o zaman hileye sonuna kadar karşıydım sizin adminleriniz hs yedikce banlanmaktan sıkıldım once adminlerinizi düzgün seçin admin vurduk diye insan banlanırmı BENCE HAKSIZ YERE BAN YİYEN kişilerin size olan kininden dolayı acık acık hileye teşvik ediyosunuz BEN HERGÜN SİİZN SW DEYİM hileyide acıyorum kasıyorum BOT diyede eleştirebilirsin ama NEDENSE HİLE ACIP YARDIRINCA KİMSE BANLAMIYOR AMA HİLESİZ KASINCA VE NEDENSE İZLİYOR DENİLİP BANLANIYORUZ adam gibi adminlik yapın...insan gibi Temiz oynayan birisiydim ama sürekli ban yedigim için beni açık açık hileye teşvik ettiniz bu nedemek oluyor şimdi size rahat yüzü yok oyununuzu mumdar etmek farz oldu byes...[/quote]

ya ne saçmalıyorsun :D önce Gh yim dıon Sonra Adminlerin hs yiyince banlıyorlar diğosun :) Adamlar sen gh ac yardır diğer temız adamların hakkına Tecavuz et :) Sonra geL deki bana burada adminlerini iyi sec adminlerimin hepsi 10 numara insanLardır Begenmiyorsan kingofun bir sürü Sw si var onlardan birine takıl :)Geldiğin gibi Banlanırsın ben senın Gibilerin sözüne aLdırmam Rahat yüzü yokmus :) ne yapcan en fazla yapcan sw gelip speed basıp ban yemek olur :) hani işine bak .. ha bu arada diğer reaLin bni baglamaz :)

@Lexpors teşekkürler kardeş.....

ya ne saçmalıyorsun :D önce Gh yim dıon Sonra Adminlerin hs yiyince banlıyorlar diğosun :) Adamlar sen gh ac yardır diğer temız adamların hakkına Tecavuz et :) Sonra geL deki bana burada adminlerini iyi sec adminlerimin hepsi 10 numara insanLardır Begenmiyorsan kingofun bir sürü Sw si var onlardan birine takıl :)Geldiğin gibi Banlanırsın ben senın Gibilerin sözüne aLdırmam Rahat yüzü yokmus :) ne yapcan en fazla yapcan sw gelip speed basıp ban yemek olur :) hani işine bak .. ha bu arada diğer reaLin bni baglamaz :)
bak güzel kardeşim yaa senin anlama güclügün var sanırsam onceden hileye sonuna kadar reddeden birisiydim temiz oyun oynuyordum haksız yere banlanmaktan bahsediyorum izlemedigim halde bana yapılan uyarı soyle su nickli kişi ne kullanıyosan kapada gel ustune kufur ediyolar halbuki hiç bir şey yok ve ben bundan cok sıkıldım inat ettim aldım qh yi beni banlayan kimse onu sw de buluyorum duvardan kapıdan cakıyorum ondan sonra rety at baska nickle gir oyunu zehir ediyorum taki o oyundan cıkana kadar senin 10 numara dedigin insanlarda kullanıyor nerdenmi biliyorum beni takip et bunu sana ispatlicam ok bakalım 10 numara dedigin insanlar ne kullanıyor...1 SCHPARS carremidir nedir sen o adamı clandan at sana sw alim adam her el kim vursa banlıyor neymiş izliyor haa bide sunu merak ediyorum izliyor su adam diye lanse eden adamlar nerden biliyor o adamın izledigini demekki ondada var oda goruyorki bu adam qh diyor

[quote="~OqRa|]bak güzel kardeşim yaa senin anlama güclügün var sanırsam onceden hileye sonuna kadar reddeden birisiydim temiz oyun oynuyordum haksız yere banlanmaktan bahsediyorum izlemedigim halde bana yapılan uyarı soyle su nickli kişi ne kullanıyosan kapada gel ustune kufur ediyolar halbuki hiç bir şey yok ve ben bundan cok sıkıldım inat ettim aldım qh yi beni banlayan kimse onu sw de buluyorum duvardan kapıdan cakıyorum ondan sonra rety at baska nickle gir oyunu zehir ediyorum taki o oyundan cıkana kadar senin 10 numara dedigin insanlarda kullanıyor nerdenmi biliyorum beni takip et bunu sana ispatlicam ok bakalım 10 numara dedigin insanlar ne kullanıyor...1 SCHPARS carremidir nedir sen o adamı clandan at sana sw alim adam her el kim vursa banlıyor neymiş izliyor haa bide sunu merak ediyorum izliyor su adam diye lanse eden adamlar nerden biliyor o adamın izledigini demekki ondada var oda goruyorki bu adam qh diyor[/quote]
hadi ver reaLini kimmişsin de banLıyormusum senı :)

-Perfetto` KRAL GERİSİNİ TANIMAM ;)

Artık gerçekten çok sıkıldım hergün böyle konular,her gün tartışmalar sizi illa birisinin mi uyarması gerek !

Yeter artık ben sıkıldım siz hala bir tartışma içerisindesiniz,kral takım görmesek bize yutturcaklar yazık ya home123 fake üyeliksin gereken cezayı alacaksın ! böyle konu açmayın konu kilit #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri