0
EXE RANK
weqeee
Fexe Kullanıcısı
Aynenvay akMsnde konustuklarınıza dıkkat edın kimseye guven olmaz bu devırde
![]()
Bir konusucam Birdaha Konusmucam Forumuda bırakıyorum Sizin gibi coluk cocuk yüzünden : )
Simdi o konusmaların asıl maksadını bilmeden burda atıp tutan insan cok Bizim heroe ile aramızda olanları bılmeden atıp tutan Cok Eyw Siz Gördügnüze bakın O konusmaları nie yaptıgımızı 3nemydown ile burda acıklama geregi bile duymuyoruz.Simdi cogu kişi konusuyor ediyor ama Ben Kalkıp O konusmaları yaptıgım İnsanın foyalarını ortaya dökmüyorsam Sizin Gibi İnsanlara Malzeme cıkarmamak icindir cünkü siz insanların anasını bacısını oyundan daha degersiz gören karaktersiz insanlarsınız Bir oyun ugruna kimsenin anası bacısı küfür yiyemez.O konusmaları yaptıgım Esky denen arkadasın milyon tane ss ' si konusması ayrıca videoları var ama ben kalkıp buraya koymuyorum neden biliyormusunuz Cünkü Sizin gibi haysiyetsiz karaktersiz adamlar Oyun için Milletin anasından girer bacısından Cıkarsınız.Kimsenin annesi benim gözümde degersiz degildir.Bu konusmaları neden yaptım neden ettim diye burda acıklamakla ugrasmıcam Sonucta ne desem boş kuyruk acısı olan cok insan var bu forumda 1 senedir ezdigimiz heroe ile beraber ve No`se ile beraber. Simdi Alın meydan sizindir : ) Ben Netbilginini bırakıyorm cünkü gördüm ki coluk cocugun Milletin annesine söven tiplerin oldugu bi forumda daha fazla durmanın anlamı yok. İstedigin kkadar 3d ghost diyin bak adam Movieyi bile sildi neden die sordunuz mu hic : ) ee işin aslını bılmeyip konusan adam bol. Ben bugune kadar sizi takmadım takmamda ezdik gectik yanımıza kar kaldı. Şunu Hic Bi zaman Unutmayın Reklamın iyisi kötüsü Olmaz siz konusursunuz bizim namımız artar. bak adam bir konu paylasıyor hakkımızda saolun sazan olanlar direk atlıyor : ) Simdi Size sesleniyorum allaha emanet olun Netbilgini ailesinede tesekkurler özellikle Sav0 yani Method forumda tanıdıgım en iyi admindir. Hadi allaha emanet olun sizinde ananız bacınız var oyun için degmez unutmayın. .
sende destekmi weriyon allahım ya nb nin modlarına bak Konu Lock.#Herkes görsün Kimin ne oldugunu Yazık SerhatK1nq Serhat qweqwe
![]()