-KIRIKKALELİ * vs Dracula [Dracula'nın Hazin Sonu]

0
EXE RANK

-KIRIKKALELİ *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-KIRIKKALELİ *
Lan ananın amı sen kimsin amk gel atalım msndeyim amın feryadına bak ya.

Bana fake nickle gelme real al sabaha kadar attırıyım ağzına. ;)

boş post kasma msndeyım dıyo msn de de atmıyom dıyo sen 2 yüzlüsün cs bırakmasına diyoz yok diyo burda millete baska gözüküyon msn de başka

boş post kasma msndeyım dıyo msn de de atmıyom dıyo sen 2 yüzlüsün cs bırakmasına diyoz yok diyo burda millete baska gözüküyon msn de başka

sen malmısın evladım ? :D Sen hangi msni ekledinde atmıyorum diyo ? :D:D

Ben 2 gündür seni bekliyorum msnde lamaluma-erdem@hot. sıkıyosunda destekli sık :D:D amk ezmesi.

Hayır demişim madem bi ss göster :D:D amk çapulcusu.

Başarılar.

gL baŞarıLar

saol kardeşim

Erdem fazla ağlama .

Meric sen neyin davasındasın aglama dıon Erdem adama ekle msn mı atalım dıo sen lafı baska yerinden anlıyon boşa post kasma cvp vereceksen adam gibi ver

[quote="By.']Erdem fazla ağlama .[/quote]

Lan amk evladı daha dünkü bok abi abi peşimde dolanıyodunuz siz kimsinizde ağlıcam beni tanıyan tanıyo gelin amk evlatları veriyim ananızın amına tek tek lamaluma-erdem@hotmail.com

Ekleyinde ananızı skiyim amk gelin avansta vercem amk evlatları sizi illa beni küfür ettirceksnz.

Seni clandan atıyodumda clana al beni diye aylarca ağlıyodun aliye yalvarıyodun amk bebesi seni. Fakir oç .

Ama suç sende değil seni doğurupta sokağa salanda

buci sana nolyo kardeşim sen le muhttap olan kimse yok benim işim nadirin köpeğiyle sen de lamanın köpeğisisin senin burda konuşmaya hakkın bile yok lama burda veriyon msn de cevap vermiyon ama merak etme bundan sonra ss alcam delikanlı sanıp ss almamakta zaten suç ama nadirin köpeğinden ne beklersin

Ne alaka ben merice lafim kopegimisin dıon lama nın yerınde sen olsan sana da bırı bole yazssa ben aynı cvp verırdım burda herkezsın kendı dusuncelerını yazma hakkı war beyenmıyosan sıl konuyu hee ortaya bı kemık attım hemen atladın kımın kopek yada kopegi oldugu belli

He bu yazıdan yanlış anlama sana bi gıcıklıgım felan yok sen erdemle tartısırken arada havlayan kopege lafım

Geri