Knight Online oyuncularından Kimin itemleri sizde olmasını isterdiniz :)

1
EXE RANK

~`JusTiCe*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~`JusTiCe*
Ark1ron'daki itemler 0olsa yeter ^^

^^ ko oynuyormusun sen usko.

Oynuyodm :) İtemler Hack Yiyince bıraktım..Ama yakın bir zamanda gene başlarım ^^

benim uskoda şu anda bir charım var abimle ortak coqunu ben yaptım char qırakonda human philadelphia clanında ( human sıralamada 2.) itemlerim +7 gab's adamant +7 holy animior +7 ss +7 lycoan hummer +7 krowaz set +3 dual rom +0 iron set +3 bronze earninq +3 lil

benim uskoda şu anda bir charım var abimle ortak coqunu ben yaptım char qırakonda human philadelphia clanında ( human sıralamada 2.) itemlerim +7 gab's adamant +7 holy animior +7 ss +7 lycoan hummer +7 krowaz set +3 dual rom +0 iron set +3 bronze earninq +3 lil
iyimiş

Benim Logos andream vardı..Bilen bilir bLoodTrojan'dı nicki..+9 Dual Md - +2 Dual RoL - +2 Dual E.m.e - +9 chitin Pauldron - pad - +8 Chitin Kolluk - Boot - +7 DD :P - Glass Belt - +1 Ske Belt :) Char Hack yemeden once 79k Np Vardı :) Hack yedi 1k bıraktılar..

hep eziktim ama playerlim vardı : D ardream kingdim bi aralar sora pwp king :D

Kheaven :DD +4iron neck war :D

Xagok'un iTemler olsun ya tmm. :D

Xagok İtemleri Olsun Yeter valla Kheavende +4 in Var.Event Hediyesi Olarak verildi Ona.

Ardreamdaydık Bone Collector düsdü kesdik 6gb ckdı çaldk parayı :D Abimle sonra çara item dizdik 5 gbde parayla çekdik çar çok sağlamdı küfürden ban yedi 2012de açılacak inş :D

Ardreamdaydık Bone Collector düsdü kesdik 6gb ckdı çaldk parayı :D Abimle sonra çara item dizdik 5 gbde parayla çekdik çar çok sağlamdı küfürden ban yedi 2012de açılacak inş :D

abin tiyatrocu falanmı baya iyi yalan atmışınız :D bone collectorden 6gb çıktı ahahah küfürden ban yedi kime küfür ettin gm 'mi biliyosan bizede pm ver :D:DD maguaugag

Geri