Knight Online Yardım BöLümü ( Bu Konu Dışında Başka Yardım Konusu Açmak Yasaktır. )

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
Knight Online Yardım BöLümü ( Bu Konu Dışında Başka Yardım Konusu Açmak Yasaktır. )

Pa$aLı beLki sen BlirSin pvp'de Myko yani iste [Seri ''r'' ] die bisi war onu bılırmısın

Yok Hayır Arkadaşım Ben Knight 0ynamıyorum Buraya YazıLan YorumLarıda Ben CevapLamıcam Zaten AnLamam Knight'tan Şunu Sorarsan Bu SorunLarı Kim CevapLıcak Diye Knight TakıLanLar MutLaka Bu BöLüme BakacaKTır AnLayanDa Yazar Zaten...

R derken combodan mı bahsediyorsun ?? yoksa normaL r attack mı ??

yha trko da ben pv yı fln yazıorum gırıorum doluo fln sonra sıyah bı ekran qelıo her pwp de bole sımsıyah bı ekran qelıo ordada su yazıo invalid Map FilesZones/Dungeon.gtd Zones/Dungeon.opd yazior napcam yardımm plss!

Poker SSn Acılmıyor Yardım Edemiycem.

poker ben bılıyorum dedınıı kardeş sımdı orada cıkan yazıyı not al sonra bunu gogula yaz yanına sunu ekle (ful Ciliend) diye böle bula bılırsınn anca ben buldumm kardeşş yada urasamam dıyosan bu IP adresın yanı SW kopanelıne gır mutlaka Downunload wardır sıtede şimdiden ö.deyill

ya bide ben sıze bu usko da start gelmıyoo yardım edersenız sevınırımm 10 yada 15 denememde gelıyoo bunada:@ sınır oluyorumm ya

nukler bendede arada oluyor kimsenin yapabileceği birşey değil uskonun sorunu :)

Uskonun Linkini werene rep :D cok acıl arkadaslar ?

usko lınk werene rep + tesekkurler xd cok acıl arkadaslar lutfen

Pylşm İçin Ty İşime Yaradı

ya arkadaşlar ben trkoya gırıorum swe tıklıorum ıste bu cıkıor
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][IMG]http.../thumb_798522274.bmp[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]
Kaynak - netbilgini.net: # netbiLgini ~ en hızLı büyüyen forum.. http://www.netbilgini.net/knight-on...li-yardim-pls-sadece-bi-bakin.html#post309401

sizden tek istedigim bnm ne yapmam qreqtigi?

clientmi patchmi ? neey!

yardim edene +rep

+

konusuna teşekkur

Oynadıgın Sw ın Patchlerini Atmamışsnn :) Ellbette Girmez Sen Sadece Sw İp sini Yazar Ve Girersen Olmaz :) Patchleri 1299dan çekmen gerek

benim sorunum para kasmak nasıl para kasabilirim ??????

Geri