Knıghttan Eski Çarlarımdan Hatıralar~(:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sAwjer`o

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sAwjer`o
bu oyunda en yüksek seviyeye gelmiştim yatıran yokdu

Güzel fAkat..

Eski Çarlarımdan demissin 1 Tane char var ?

anladık heraldde :D:

Sawjer konuşmaların çok batıyo. Az Düzgün konuş bence. Her konunun altında saçma sapan yorumların var alay etme küçümseme bunlar gibi. " Bu nasıl cümle la böyle" Burdan anlaşıldığı gibi senin ders alman gerekiyor. Darılma ama çok batıyo sözlerin sinir oluyorum.

Sağlam Çar Benim Çarımıda Ardreamda Kese Bilen Yoktu :)

usta size şöyle söyleyim 50 lwl asas kasıorum suan andream carı yapıcamda üstümdekiler fp+5 bile deil :D royaller ı kullanıom parasızlıktan napcamı bılmıom :) gb cekmek lazım bide hp ye yanlıs werdim 54 lwlde chıtın gıyebılıcem :) fulll dexe abandım abanmaz olaydım gecen +4 mırage dagger yaptım elım de bı sharp bıde mırage dagger +4 war :) swjar kardes mage cok güzel asga vıllagede 29 kıksı yatırmısın tam :) soyle bı charım olsun sırtım yere gelmez :)

kardeşim ne gb si elleme boşver biizm zamanımzda gb 15milyondu benim üstümdeki itemler şu anda gerçek prayla 50milyon eder bende shiolar vardı 4tane bifrost bugluydu kimse giremiyordu 2tanesini 200milyona sattım gerçek parayla onlarla item düzdüm yani biraz piyasa bekleyin bak mesela gb sitelerinde daha geçen ay 5tl gb vardı adam 4tl den alıyordu şimdi olmuş 7tl adam alıyo 6tl den yani D: biraz uyanık olun

Geri