Kocaman Döndü 3 Yıldız Yolda

4
EXE RANK

~ k u k L a `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k u k L a `
[align=left]
18794119.jpg

F.Bahçe’de günlerdir merak edilen kararı Abdullah Kiğılı açıkladı.
[/align]

spacer.gif
[COLOR=#00256c]F.Bahçe[/COLOR] Başkan Vekili Kiğılı, “Karabük maçı gecesi futbolcular ve yönetim olarak Aykut Kocaman ile el sıkıştık. Sonraki görüşmeler transfer içindi. Asgari üç oyuncu alınacak” dedi.

FENERBAHÇE’de hafta sonundan bu yana devam eden “Aykut Kocaman krizi” sonunda çözüldü. Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Kocaman’ın 2 Ocak’ta başlayacak kampta takımın başında olacağını açıkladı. Böylece F.Bahçe’nin ligin ikinci yarısında da yola Kocaman’la devam etmesi kesinleşti.
Aykut Kocaman’ın cumartesi gecesi ikna olduğunu söyleyen Kiğılı, Aykut Hoca’nın transfer listesini cuma akşamı yönetime sunacağını söyledi ve transfere hız verileceğini açıkladı.
AVRUPA LİGİ'NDE İYİ KURA ÇEKTİK
NTV [COLOR=#00256c]Spor[/COLOR]’a konuşan Abdullah Kiğılı şunları söyledi: “Aykut Kocaman, Karabükspor maçı sonrası kalmaya zaten ikna olmuştu. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Nerelere hangi oyuncular alınacak, bunlar konuşuluyor. 1 Ocak itibariyle transfer çalışmaları başlayacak. 2 Ocak’ta da [COLOR=#00256c]Antalya[/COLOR]’da kamp yapacağız. 3 kulvarda mücadelemiz devam ediyor. Avrupa Ligi’nde çok iyi bir kura çektik, inşallah tur atlarız. Kadromuzu biraz daha kuvvetlendirmek istiyoruz.

spacer.gif

TRANSFERE PAZARTESİ START VERİLECEK
ARA transfer döneminde en az 3 oyuncu alacağız. Teknik kadromuz cuma akşamına kadar çalışmalarını bitirecek, Ve pazartesi gününden itibaren de yönetim olarak gerekli transferleri yapmaya başlayacağız.”
F.Bahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz da Aykut Kocaman ile hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Soru işareti
KİĞILI, bu açıklamayı yaparken, Kocaman’ın göreve dönüşüyle ilgili henüz bir şey söylememiş olması, “Yönetim emrivaki mi yapıyor” yorumlarına yol açtı.

Geri