korkunç kamp

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]korkunç kamp[/COLOR]
meraba ben bunu sizlerle paylaşmnak istedim ben sude bu hikayede çok sevdiğim arkadaşalrım sena ecem hüsna gupse ve kübra vardııı. erkek olarak ta burak erhan vardı ve en büyük karekterimiz BARAN oda vardı. baranı çok seviyo-dum ama onun bana olan ilgisi bana yetersiz geliyodu. barana daha çok yakınlaşmak için bi kamp yapmaya karar verdik sena ecem hüsna gupse ve kübra bu karaımızı erkeklere söledik ve işte kampımız başlıyordu...........

oraya gittiğimizde kübra ormaın deriinliklerine doru indii hava karanlık değildi ama dönmeyince endişelenmiştik sena ve hüsna kübrayı aramaya koyuldular burakta yalnız kalmasınlar diye oda yanlarına gitti kübrayı armaya sena ben gupse erhan ve baran kalınca sena ve gupse de bişler toplamaya gitiler erhanda onları takip etti işte beklediim an gelmişti barnla başbaşaydık çok heycenlıydım baran yanımda kalıkıp çadırdan üstüne bişey alıcağını sölediii ve gitii

uzun süre dönmediği için korktım ve çadıra ilerledimmm hava kararıyorduu ve kübra hala bulunamamşıtıı çadıra yaklaştığımda kübra arkamdaydıı sen sennnn nasıl geldin dedim onun cevabı ise BEN HEP BURDAYDIM oldu kübrayla o karanlıkta göz göze geldiğimizde çok korkmuştumm bi an cırladım veee cırlammla baran çadırdan çıktı noldu dedi bn se kekeleyerek kübbra dedim baranda onun için endişelenmee bulunu caktır dedi ama arkadamdaki kübrayı görmüyordu peki ya ben niçin görüyordum onuuu

çok kotktumm dierleri geldiiğindeise kübrayı bulamdıklarını söledilerr ama kübra bnm yanımdaydıı onlar kübrayı görmüyorlardııı en yakınım olan kuzenim burağa bu nu anlatttım ve saçmalağımı sölediii ama sonunda herkes bna inanıncaa çok korkmaya başladık hemen yarın ordan dönücektik o gece bir türlü geç miyorduu ve kübrada hep yanımdaydııııı .... kimseye sölemedim ama çok korkuyodum... ve artık arkadaşımın ne olduğuu çok kolay bir soruydu o bir CİN diii..........

Geri