Koş Koş winq`boup > Bi King Daha HiLesini itiraf etdi ;) qeL qör

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0kN <Dg>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

0kN <Dg>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0kN <Dg>
Sana az biLe be mertcanım :D b0tsun Anca böLe Kasarsın Sen Hadi By. ;)

winq`boup > -Le[x]por`s.# ;; Adam KraL ya ;)

13882.bmp

ql. Ben Çekmiştim (Jabbawockeez.Bu nick'i 2 kişi kullanıyoruz isim belirterek yazıyoruz.)

qL kanka :D yazık !

"Sxe : Screenshot already closed! " yazısının anl***** bilenn ? :S öle yazıo okan beyin konsolunda

hı hı kesin öLedir :D hl_res.dll ne oLuo lan enayi :D

sxe screenshot ne oluyo ?

beni hL.res iLqiLendirir :)

sxe screen shot da hl ress i ilgilendirir

bende' auto ss program'ı var kardeşim ondan. anladın mı.

Print çalışmıyor.

kardesım. mal mal konuşma. auto ss kur bak bakalım ne yazcak konsol'da tamam mı. auto ss'yı acıyorum ss almak ıcın.

"Sxe : Screenshot already closed! " yazısının anl***** bilenn ? :S öle yazıo okan beyin konsolunda

sxe screenshot ne oluyo ?

sxe screen shot da hl ress i ilgilendirir

Sxe : Screenshot already closed! [/B] oto ss alma proğramıdır daha öncede bu konuyu açıklamıştık hala wall gibi proğramlarla karıştırılıyor ..

screenshot bildiğiniz gibi turnuvalarda kullanılan ve oyuncularda hile olup olmadığını gösteren bir programdır.

Evet Cfgnin İçindeki Bind'lerde Bunlardır..

bind "F1" "autobuy"

bind "F7" "load quick"

bind "F10" "say sXe injexted: tıkla " > ScreenShot viewer is already closed!"

Çoklu monitör desteği ve daha birçok özelliği ile profesyonel rakiplerini aratmayan ücretsiz bir ekran görüntüsü yakalama programı.

sonun'da auto ss'den anlıyan biri teşekkür ederim konuyu açtığın için ottoman. mucuks.

kendinide ele vermişssin :D zaten bunların ne olduklarını bilen biliyor gereksiz bence

junıor ottoman bey'de açıklıyor. neyin davası auto ss prog'mından cektım. prınt calısmıyor.

Konu Diğer Bölümüne taşındı ..
Konuda Küfür vs tartışmadan uzak duralım..

+ sXe injexted: ScreenShot viewer is already closed!" Yazısına hile demeyi bırakınız artık ..

Sxe : Screenshot already closed! oto ss alma proğramıdır daha öncede bu konuyu açıklamıştık hala wall gibi proğramlarla karıştırılıyor ..

Screenshot proğramnı sizde indirip kullanmak için [COLOR="Red"]tıklayınız [/COLOR]
screenshot bildiğiniz gibi turnuvalarda kullanılan ve oyuncularda hile olup olmadığını gösteren bir programdır.

Evet Cfgnin İçindeki Bind'lerde Bunlardır..

bind "F1" "autobuy"

bind "F7" "load quick"

bind "F10" "say sXe injexted: tıkla " > ScreenShot viewer is already closed!"

Çoklu monitör desteği ve daha birçok özelliği ile profesyonel rakiplerini aratmayan ücretsiz bir ekran görüntüsü yakalama programı.

ooo yeahj :D good luck resmi çekene :)

Geri