-Ktw > Team ws -UNREAL REZİLLİK DİZ BOYU :):) Bakmalsn :) arkadaşm :):)

0
EXE RANK

`-B'eLa &. T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-B'eLa &. T|k ~
qL Emre akmıss.

q.L :D:D

~ KoKo ` -MRAT ;; ~

1.cisi bnde cfg war ogc sayesınde kafaya qıdıyor yazmıssım dıkkat edersen cfg herkezde war fartkı bnm cfgdede ogc war cfg sayesınde kıngım bunun bana yararı ney sole bakalım ?? en azından sızın gıbı gh cı deılız allaha sukur 2cisi ramazan ramaazan kuran evlıya carpsın dıorum allah carpsın kı bısı yok dıorum adamlar ınanmıolar 3.cüsü ise bnde OGC lı cfg olsa nıe ortalık yerde VEDE SEN ADMINKEN UDAN YAZAYIM BELLIKI DASSAG GECIOM PASIIIIIF :D:D:D:D:D:D:D:D:D SİZE SADECE ACIYORUM GELE

sowuymmu ogc :D Genç :D gıt pub Kas :) Şampiyonn :)

BeLa yakaLadıgın sey sacmalık bro bence fazla rezıl olmadan kaldır ;)

ql ogc bılmemeyenler google gırıp baksınlar bari aimbot cfg nın ıcıne yerlestır veya strıke ıcıne bazı forumlarda gormustum hile kısmında ogc bakabılrler ısteyene link atarım.

Ejlo sowdrtme moviede izlersn fake teamimiza bile acip yardiorio :d 3 gunlk pubcular :d ts ne bilmezlerdi jacgue hangi macda frag atms aim bot akarrr :ddd

1.cisi bnde cfg war ogc sayesınde kafaya qıdıyor yazmıssım dıkkat edersen cfg herkezde war fartkı bnm cfgdede ogc war cfg sayesınde kıngım bunun bana yararı ney sole bakalım ?? en azından sızın gıbı gh cı deılız allaha sukur 2cisi ramazan ramaazan kuran evlıya carpsın dıorum allah carpsın kı bısı yok dıorum adamlar ınanmıolar 3.cüsü ise bnde OGC lı cfg olsa nıe ortalık yerde VEDE SEN ADMINKEN UDAN YAZAYIM BELLIKI DASSAG GECIOM PASIIIIIF :D:D:D:D:D:D:D:D:D SİZE SADECE ACIYORUM GELE

qele cok iyisn helal helal dvm böle ısmını cısmını bılen ler ztn bellı qç .9

bu konuya post kasmaya gerek yok
- adam mac ortasında ağladınızda gelin tw werim herşeye bak dedi
- siz 5 armut takmadınız
- elinizdede hltw war nie ağlıonz ? 7,24 waktimz war bekleriz
- GH MOVİEMİZİ :D:D:D:D:D:D

ASLAN ıster ınan ıster ınanma ama TEMIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HILE FELAN YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

başarılar .

adam senle taşak geçmiş lan buda ciddiye almış ss çekmiş ahusudasufasduasfasd

bak sercan kardesım nasılda cozmus olayı helal sana kardesım :D:D

Emre flood atma bir daha.

Bela adam senle dalga geçiyor sen ss yakaladığını mı sanıyorsun :D

Geri