'Kupayı alacağız'

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Trabzon'da dün yapılan Divan Başkanlık Kurulu Toplantısı'nda konuşan Hasan Yener, “Bugüne kadar dişimizle tırnağımızla bir yere geldik. Alacağımız bir kupa var, buna inanıyorum” dedi

fft104mm1962336.jpg

Bordo-Mavili kulüpte Divan Başkanlık Kurulu Toplantısı dün Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gündemdeki konularla ilgili konuşmalar yapılırken, kulübün borcunun 119 milyon 587 bin 460 lira olduğu açıklandı. Toplantıda kürsüye çıkan isimlerden biri olan Genel Sekreter Hasan Yener, “Biz bugüne kadar dişimizle tırnağımızla bir yerlere geldik. Bu mücadelemizin sonunda haklı çıkacağız. Alacağımız bir kupa var. Buna yürekten inanıyorum” diye konuştu. Yener ayrıca, Sadri Şener’in şike süreciyle ilgili yurt dışında yaptığı girişimler hakkında bilgi verdi.

‘Soyguna maruz kaldık’

Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ise 28 yılda hak ettikleri en az 5 şampiyonluğun saha dışı olaylarla gasp edildiğini ileri sürerek, “2010-2011’deki bunlardan biridir ama çalındığı hukukla tespit edilmiştir” dedi. Eski başkanlardan Özkan Sümer ise, “Trabzonspor, büyük bir soyguna maruz kaldı. Sevincimiz çalındı, övüncümüz çalındı, onurumuz, prestijimiz, kazancımız, her şeyimiz çalındı. Bu sade bir kupa meselesi değil” ifadelerini kullandı.

Geri