- kuRwaLd3z * Bilgisayar ekipmanları [Gel içeri gir bak dehşet!]

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
-kuRwaLd3z'in açıklamaları;

ArkadaŞlar bu benim (kuRwaLd3z) Cs Oynadığım bilgisayarımdır bilgisayar demeye 1000 şahit lazım gerçi. :D

Fps 10 20 30 60 89 değişir sürekli. :D

Oyunda bazen donar kalır rest atar kendı kendine. :D

Oyunda takıla takıla yürürüm. :D

Kasada hiç 1 tane bile düğme yoktur birara açılmıyodu 2 tane kablo cıkardım uçlarını bırleştirerek acıyorum. :D

Şimdi Söyleyin yine iyi Oynamıyomuyum bu pc ile :D ?

Ekrankartı 128

Ram 512

iŞlemci 1.60

HDisk 30qb :D

kaÇ yıllık pc iŞte :D

50 den fazla da format yemiştir heralde :D sayamadım :D:D

Monitör arada bi qidip qelir :D

mouse altına kaqıt koymadan çalışmıyor :D:D

Yanı anlayacanız Dedemden kalma bişey. :D

Pa$aLi;

Gittim kendim şahit oldum oynadımda. Zor. :)

01092011348.jpg

01092011349.jpg

01092011350.jpg

01092011351.jpg

DEHŞET EKİPMANLAR.

O ne la :D Knka helal olsun :D Hurdacıya versen para vermez la :D

hahahaha :D yazık la para bılıktırek alak sana bı monıtor

Para topluyoruz. :)

x7 aldım keşke almasaydım da parayı verseydim sana :D

Yaa beyler iŞte durum iÇler acısı : ) yapcak biŞi yok Biz Böylede oynuyrz , ama iŞte dona dona :D

bizim hurdacı hose feo ya verelim :D
adam bu pcde akıyor :D

hosefeo senı parasıyla satın alır pasam .. :)

Hosefeoo seni ve senin sülaleni satın alır merak etme panpa :D Kaloriferci seni :D

shhhshs :F:F:F benmkınden kotu ılk defa bır pcgordm :D

alır alır kesin :D gitsin demir bakır satsın o hurdacı :D

Bence sende kalorifer falan sat senden adam olur resimlerini falan koyarsın. Çok tutarsın valla :D

yaslandığın kaloriferi satın alırım senin haberin olmaz gerçi o boy o kiloyla altından çekilmez de herneyse istediğin zaman Kızılayda buluşuruz , sen otobüsle gelirsin ben özel arabayla sonra seni evinede bırakırım olmaz mı? sonra kahveye davet edersin o ara artık kime denk gelirse bi akrabandan :P herneyse canım hurda olsan satılmazsın ne diyim :D:D:D:D:D

uuuuuuuu hose bu fenaydı :laugh:

Hıııı.jOmiesto bu aralar seni biraz havalarda görüyorum bunun nedeni ne acaba arkandaki cınar yıkılırsa naparsın onu cok merak ediyorum .
- kuRwaLd3z * Bu arada pc biraz kötü evet :) .Daha iyi bilgisayara sahip olursun umarım.

yaslandığın kaloriferi satın alırım senin haberin olmaz gerçi o boy o kiloyla altından çekilmez de herneyse istediğin zaman Kızılayda buluşuruz , sen otobüsle gelirsin ben özel arabayla sonra seni evinede bırakırım olmaz mı? sonra kahveye davet edersin o ara artık kime denk gelirse bi akrabandan :P herneyse canım hurda olsan satılmazsın ne diyim :D:D:D:D:D

parayla adam olunmuyor malasef kocum , olgunlasmayı buyumeyı dene belkı bıraz kolpalıktan cıkarsın.

yaş 15 liseli alert + katrejj sen kimsin ki bana koçum moçum ayak çekiyorsun hepiniz dünkü çocuklarsınız sıra sıra hepinizi ezicem merak etmeyin yavaştan başlıyorum :)

Geri