-letais A-` (-RG) vs -l'unico veroooo :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

inany

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
inany
3 Kişi Train Bilmiyodu :))

Allahım Allah`ım pehpohpeh qweqewqew Allah`ımın ezmelerı duştüğünüz duruma bakın lan :D RG ne lan RG bı kere letais A ile RG nın ne alakası var salak herifler zaten ezme olmasanız fake tag almış bi clanı real diye yazmazsınız.Bi ara gelinde size maç atmayı öğretiyim.

tsde olsan kopartn amq bebesı dalga aldk nb koymslar fake tagı .)

amq beblerı ya kptm .)

quduLLu

adam tsde ana bacı sövdü la sonrada ban attı oyundaki yenilgiyi ts'e taşıdılar :)

adam tsde ana bacı sövdü la sonrada ban attı oyundaki yenilgiyi ts'e taşıdılar :)

Lan akılsız herif bizim odaya gelip ezik ezik konuşan kimdi lan gerizekalı herif 26 yaşındaki dayım oynadı lan sizin maçınızda utanın lan bide ynedik yendik diye övünüyosn.Bi kere adam olsanız RG yazan adamları letais A diye tanıtmazsınız.Herkes burda şahit olsn ben real 5 imi toplayım siiznle bi maç atıyım eğer yenilen taraftan 1 kişiyi bile cs de görürlerse sövsünler daha boku kurumayan herif gelmiş bana laf yapıyor...

Başarılar.

İnsanların zoruna gidince Terbiyelerini Bozuyolarlar Kendine Hakim ol Ana Bacı SÖVÜP banladınız Tsden Bana Kelime Etme Boş konuşma. 26 yaşındaki dayım diyon o dayın ne la öyle ana bacı soy sop küfür ediyor ne ayak o öyle zorunuza gidincede ban atıyorsunuz o kolpa dayın ana bacı söverken ağzımdan tek kelime kötü siz çıkmadı biliyon,ezik olan belli resimlerden hadi kolay gele burdada saçma saçma yorumlar yapmayın nasıl olsa silinecek yorumlarınız.Tebrik etmek yerine küfür seçiyorsunuz bot olduğunuzun kanıtıdır...

İnsanların zoruna gidince Terbiyelerini Bozuyolarlar Kendine Hakim ol Ana Bacı SÖVÜP banladınız Tsden Bana Kelime Etme Boş konuşma. 26 yaşındaki dayım diyon o dayın ne la öyle ana bacı soy sop küfür ediyor ne ayak o öyle zorunuza gidincede ban atıyorsunuz o kolpa dayın ana bacı söverken ağzımdan tek kelime kötü siz çıkmadı biliyon,ezik olan belli resimlerden hadi kolay gele burdada saçma saçma yorumlar yapmayın nasıl olsa silinecek yorumlarınız.Tebrik etmek yerine küfür seçiyorsunuz bot olduğunuzun kanıtıdır...

Sen benim dayıma laf atıosunya hadi oyunu bıraktım artık oyundan geçtim sen bu kadar erkeksen bu kadar kralsan bana telefon nonu ver senle realdede görüşelim bakıyım böyle ötebilecek miisn ordada...

Sakin ol şampiyonnn..`` KRALSİZSİNİZHERŞEY ORTADAA (: SS koymazdım bilhas ; Atar yapıp ban atmakta neymiş her neyse real 5 diye aglama hepside yazıyor ts'nizin panel kısmında :))`

Geri