LGS sınavı giriş belgeleri ne zaman alınabilecek? MEB LGS sınav yerleri için tarih verdi

1
EXE RANK

Eğitim Muhabiri

Fexe Kullanıcısı
Puanları 18
Çözümler 0
Meslek
Eğitimci
Eğitim Muhabiri
LGS sınavı giriş belgeleri ne zaman alınabilecek? LGS sınav yerlerinin açıklanacağı tarih

2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için geri sayım sürerken gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. Sınava katılacak öğrencilerin LGS sınav giriş belgesini sınav gününde yanında bulundurması gerekiyor. Peki, LGS sınavı giriş belgeleri ne zaman alınabilecek?

t1EJFbPdi0ml_XE74wZUoA.jpg

2025 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için son hazırlıklarını sürdüren öğrenciler sürecin ayrıntılarını merak ediyor. LGS bu sene 15 Haziran 2025 Pazar günü uygulanacak.
5UYv3vKYY0GJ5aSljXrYvA.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı’nın takvimine göre uygulanacak olan sınav öncesinde sınav giriş belgeleri ve yer bilgileri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.
lVFhBsUjXUKbkBPFGpLW4Q.jpg

Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için fotoğraflı sınav giriş yerleri 4 Haziran 2025'ten itibaren elektronik ortamda okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek.
Hp_NSfmAYkCAmt-xmYjL1w.jpg

Öğrencilerin sınava gelirken fotoğraflı onaylı giriş belgeleri ve geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekecek.

Geri