Lifekiss`Le attıqımız sCoL wsde eLine werDim. onA dAir SS. FAKELE Atmıstı Demıstım..

0
EXE RANK

karacocuq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
karacocuq
Link saqLamda bi da bi siteye koy da indirmek zorunda kalmayalım

usahduasduhasd koptum kıRıLdm vaLLa bak. :D yeniLince hazmedemedi hraLde faKemLe ws atmıs seviniyo qwE. :D öLdüm öLdüm

la nası ınsanlarsınız He xD

Lifekiss 3D Bunu Bİliyoruz.:)

Beni bilen biLir fazLA söze qeRek yoK qeLin hepinizLe ataLım ws ? adRes weRiyim qeLin evime pcme bakın 3d flan yoKsa cıkamazsın evden

Hehehe Recovery CIkardı Yüzünü?!

daLgamı geçiyon adammı seçiyon brader sen ? fRaps die bişi bilionmu ?

Senden iyi Bildiğim Kesin O Fraps İle Yapılmaz!!!!

bazı yeRleR fRaps+HLTV deqiL gozLeRin bozuKsa gozLuk Tak. alpay kendi pcsinden qiRip ghost acmış benm nickle video cekmis. Azcık AkLın waRsa anLaRsın zteN

batu sen ne kadar yalancısın ws yı cAke burakta ızledı bn snn qıbı yuzsuz deılım fakele ws atcaq kadar;) sny bı kere daha yenmıstım annem caqırıo dıe kacmıstın ole hatırlıorm wqe:D

ben cobajn bu ezme batu lıfekıs mıdr nedır artıslık yapıodu dedım telını ver alpayla bırlıkte ıstedık telı yasdı ılk once ılk alpay aradı karı cıkdı dedı ben de hadı ordan dedım bende aradım qweqw bıbaktım 40 45 yaslarında bı kadın cıkdı dedım batuhan dıe bırı varmı orda yok yanlıs dedı koptum aglıorum ss de var koyarımyane sonra dıokı tel kullanmıorum dıo yarıldım lan alayınızı sılerım adam oln adres verıyım tel nomu verıyım adam oln pıskopatın kıralını cızerım keserım xD weledler.

aLLah qöRüyoR :)

LİFE KIISS 3Dsın kes sesını

Geri