``LinkA -Dq- Yine Sahnede Deagle HS izLe. 9 Saniye.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan linka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

linka

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
linka
İstek yoğunluğuna göre cfgi paylaşcam

Link :

kardeşim sen komik misin bi tane adama hs atmıssın onuda movıe yapmıssın burda hava yapıyosun mıllete nese agzımı acmıyım

kardeşim bu deagle one hs videosu. sadece güzel olduğu için koydum. herşeye maydonoz olma movie'de çekip koyarım pcm iyi olsa bi adam vurmayla alakalı birşey değil tamam hadi şmdi uza brdan.

la pasif arkadaş kralsın tamam bak bu sahne gıbı 500 tane adam vurmusumdur en az sımdı bakıyomda herkez aırshot walbang movıelerını yapıp koyuyor pcmde 25 tane falan tk var 1 tanesını koydm :) ole her vurdugumuz adamın movıesını yapcaksak hıc oynamayalım bu oyunu :) bıde cfg ne hıc gerek yok !

sen yine 500 tane vurmuşsun ben sayamadım ? ben rasgele record alırken hosuma gitti koydum koyup koymamam gerektiğini senden öğrenecek değilim. bendede var merak etme ama bu hs yi sevdm koydm istyen koyar burası paylasım sitesi. cfgmdnde snane ? isteyen istiyor. cok konusması değil ws'ye gel.

biraz saçma olmuş ama genede başarılar :)

:D saçmalamak sanattır kardeş eyvallah tşk ettm :)

1. si foruma yenı katılmıs birisin beni sadece burdan tanıyosn bılıp bilmeden konusma 2. sen benımle ws atacak bı rakıp değilsin 3. isteğe göre cfg koycam demişssin hiç gerek yok ezig bi sw de 25-3 kasıp foruma koyan bırınden nıe cfg ıstıyım + cs bıraktım :)

wasneu sana katılıorum cok haklısın :)

ql basarılar

wasneu karı gibi çenen var az sus muhattabım değilsin benim konulara bidaha yorum yapma bebe hadi bb.

Gresto saol krdsm.

Aynısı gibi ben 3 tane attım koyuyommu hiç?

Koy kardeş ?

Sen niye koydun o zaman?

Sen sor diye.

Gençler Adam Koyabilir Özgür Bir Forum Başarılar Ama Da iyilerini yapman dilegiyle

bi anlayan çıktı sağol kardeş inş :)

ql başarılaaar.

Geri