lionking vs zenA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre_uuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

emre_uuu

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
emre_uuu
Hahaha adam nasil agliodu bide bana vs dio sanki el alabilecek ah ah ah

nasılda aglıyor la :D puahahahhaha

Ben ws demedim istedin attım delikanlı ts den yer söyletcene bi çıkıp çatışsaydında gzl bi ws atsaydık :D

agla agla sızden 1o kısı spec deydı la agla agla

Senini gibi yer mi söyletcem la ws de yer söyleyince ne zevki kalcak salak bebe çıkıp balkona bağırcakla yendim diye olum ws de iyi olduğumu iddaa etmiyorm duvardan mı tarıyodm ben senin gibi yer söyletim salak çıkıp bakmaya korkuyon la

Gele.# REİSSS :D

Emre sana ws diyen berat cvp bile vermedin la qweqwe :D ağlıyor falan yazmış qwewqe :D ne ağlıcam alt tarafı ws yer söyletmedem atsak daha iyiydi sadece duvar tarıyo anca mal mal :D

he Zany Cevap vermedı derken adam say atıyodu emre yazıodu sen kmsn gel atalm dıe senn adamn saydan sovdugu ıcın amx_say dan sureklı yazdıgı ıcın yazısı gozukmuyodu ınadına ole yaptı yanı anlıcan adamn yalan dan sıze aglıyo dıo . o kadar basıt . Geçmiş OLSUN [Geçirenler SAğolsun ;)]

qeLe Başarılar

Good luck, because I also like, I can and you want to [b]learn[/b]? thank you

Emre sana ws diyen berat cvp bile vermedin la qweqwe :D ağlıyor falan yazmış qwewqe :D ne ağlıcam alt tarafı ws yer söyletmedem atsak daha iyiydi sadece duvar tarıyo anca mal mal :D

bence mal mal ortada beklemekten iidir :glare:

Güzel Kardeşim Ben vsden Korkucak adama benziyormuyum? Sence ! Orda berat Flood atıo admınlıkten orda yazıorum tamam gec lan vs bıtınce atıcaz senı yenmekten bıktım dıe yazıyorum ama herıf bılerek flood atıo yazdıgım yazı kayboluo dırekmen bılıp bılmeden konusma ıstersen :)

he Zany Cevap vermedı derken adam say atıyodu emre yazıodu sen kmsn gel atalm dıe senn adamn saydan sovdugu ıcın amx_say dan sureklı yazdıgı ıcın yazısı gozukmuyodu ınadına ole yaptı yanı anlıcan adamn yalan dan sıze aglıyo dıo . o kadar basıt . Geçmiş OLSUN [Geçirenler SAğolsun ;)]
hay cok yasa kardesım haksız cıkarcaklar snde olmazsan :D :) bunlar bole bosver aynısını bnde dedım ama anlatamıorum :)

gL Başarılar

Geri