Lütfen Bizi Medya Vaizlerinden Kurtarın

1
EXE RANK

-LaedRi.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-LaedRi.``
Erdoğan sözlerini özetle şöyle sürdürdü:
Açılıma destek olun
“Gerçek bilim adamlarının, aydınların, münevverlerin boş bıraktıkları alanların medya vaizleri tarafından doldurulduğunu ve soru işaretlerinin de hızla çoğaldığını müşahade ediyoruz. Lütfen bizi medya vaizlerinden kurtarın. Bunu sizlerden özellikle istirham ediyorum. Türkiye’nin güzide bir kurumu Diyanet’in sadece ulusal ölçekte değil, küresel ölçekte bir örnek teşkil ettiğine, etmesi gerektiğine inanıyorum. Başkanlığın her adımının linç yaklaşımıyla eleştirilmesini, başkanlık personelinin özlük hakları söz konusu olduğunda konunun başka yönlere çekilmesini ben ülkeye ve millete yönelik ciddi bir sorumsuzluk olarak görüyorum. 7 coğrafi bölgede, 81 vilayette hatta yurtdışı teşkilatlarında milli birlik ve kardeşlik projesinin en iyi şekilde Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından anlatılacağına yürekten inanıyorum. Biz birliğin, beraberliğin, kardeşliğin adeta bir çimento gibi birbirine iyice kenetlendiği, birbiriyle iyice kaynaştığı toplumuz, milletiz.”
Hocalara Kuran hediye BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkan-lığı’nın kuruluş yıldönümü ve ‘2010 Kuran Yılı’ etkinliklerinin açılış törenine katıldı. Erdoğan, hayatını Kuran’ı güzel okumaya, ezberlemeye ve yazmaya adayan Hocalara Kuran-ı Kerim hediye etti

Geri