Lütfén okuyunuz..! Yardım féLan deqiL.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ a1м.Fx`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ a1м.Fx`.
MérHaba arkadaşLar.. Açtıqım konuya qirdiqiniz için teşekkür édérim öncéLiqLé..! Bazı arkadaşlar bu konuma kızabilir béLqidé küfür édébiLir.. Yada adminLér konuyu kapatıp béni banLayabiLirLér ama Lütfén şu yazdıklarımı okuyunuz..!

--> Cfq .!

ArkadaşLar qöRüyoruz ki hérkéz qün içinde béLqidé 1o Larca cFq koyuyoR sitéyé wé sizdé indiRiyorsunuz.! Ama bi düşünürmüsünüz arkada$Lar bu cFq Ler sizin ne işinize yarıycak Df kasıpTa oynucaqınıza neden cFq Le oynuyorsunuz .. ? Zatén cFq Lé 0ynayınca sizé biR ékstRa qüç qéLmiyorki ?..
Siz oynamayı biLmiyorsanız cFq né kadar k1nq oLsa biLe işinizé yaramıyacaktır.! ßu cFq Leri indirceqinizé Df kasıp biRaz kéndinizi qeLiştirseniz cFq yé qéRék duymazsınız.. ßundan éminim.. Zatén siz k1nq oLupTa 1 cFq indirdiyseniz 1 siteden o zaten hérkézdé waRdır bundan émin oLun ama Df kasıyorsanız sizdéki biLéq kimsédé oLmaz héLé k1nqséniz.. Bunları düşünüpté cs kasınız.. SayqıLarımLa ii qünLer !

alakası yok ben int kafede df oynuyorum berbat oluyor cfgli oynuıyorum süper oluyor bence senin söylediğin boş tantana

k1nq oLsan biLé cFq Lé o cFq herkezdé wardır meRak etme senin k1nqLiqin oLmaz Bir cLandasın düşün adamLar socL 3.5 de maç yapıor Sén napıcaksın yiné mi cFq açıcaksın ? .. açamazsın + k1nqLer zaten socL da kasıyor bundan émin oL :)

Konu Kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri