Lütfen yaRdım edin???

0
EXE RANK

kral.1.1.1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kral.1.1.1
arkadaşLar bnde awea wınn vaR internet
bunLa oyuna giriyorum ama pingim hiç 179 aşağı inmiyor oynarken arada bi 130 iniyor ama oda kalıcı değil eğer
yardım ederseniz çok sevinirim

kardesim internetin ortaksa 2 veya daha fazla kişiyle kullanıyorsan, aynı anda qirince ping cıkar

kardeş internet awea wın vaRa o fLas varya onu bilgisayara takıyorsun tek kullanıyorum o hani reklammlarda çıkıyor o var bnde modem falan yok öle

[quote="-k1nq`L![o]n `` t|]kardesim internetin ortaksa 2 veya daha fazla kişiyle kullanıyorsan, aynı anda qirince ping cıkar [/QUOTE]

kardeş adam avea nın 3G netinden bahsediyo sanırım .Bu yüzden 2 kişi kullanamaz .. Kardeşim sanırım o WINN dan gelen net in hızı düşük bu da ping yapıyo ...

Vın lar yavas oluyor bizim arkadasında var 1kbps oluyor bizim evde onların evde 100 kbps enayi gibi almayın onları :)

ona bi çare bulamazmıyız ya valla 60 falan olsa razıyım 180-200-179 -400-260 oluyor oynuyamıyorum:(

ona bi çare bulamazmıyız ya valla 60 falan olsa razıyım 180-200-179 -400-260 oluyor oynuyamıyorum:(

Kardeşim dediğim gibi Wınn dan gelen net hızı düşük ve buda oyuna yetmiyo bu yüzden ping oluyo..Yinede sana bi şey öneriyim .. Ping düşürücü programlar var onlardan kullanabilirsin .Mesela Gamebooster ..

Bütün Vınnlar aynı :)
adlsl2 modem al 100 tl
normal modemlerden daha çok hızlı kullanırsın

Arkadaşım onlar masaüstü bilgisayarlar için değilki LapTOP'lar için sen TOP'musun ? O yüzden oluyor.

Oyun için değil onlar İnternet için. Hem henüz Türkiye'nin heryerine Triji'ler kurulmadı o yüzden kaynaklanıyor olabilir.
Hem hiçbir insan onunla oyun oynamaz. En azından akıllı bir insan.

Gündelik hayatta internet kullanımı için o 3D Internet hizmeti. Oyun için değil.

By-Burç doğru sölüyo ...

Yinede 1 kaç çözüm önerim var belki işine yarar kardeş ..

1- oyundayken msn kapa
2- ping düşürmeye yarar cfg ler var sanırım onlardan bul kullan
3-Gamebooster progr***** her cs ye girdiğinde aç
4-Ekran ayarlarını uygun bi şekilde ayarla pc yii kasmasın fazla
5- programlar yardımıyla Fps ni 100 yapmaya gayret et.... Kolay gelsin ...

Geri