0
EXE RANK
jackinq
Fexe Kullanıcısı
~jAck1nq` & m1chaeL.# & m 4 h 0 <Dq> Beyler Bu 3 nick bana ayittir.
S.a arkadaşlar Cfg arşivinde 5 adet cfg vardır az ve öz cfg lerdir.
5 de birbirinden güzel hanqisi pc nize uyarsa onla daha iyi kasabilirsiniz ama birşey daha sölicem Netbilgini Üyemiz By Burc X in vermiş oldugu net hızına göre ratelerini alan siteden ratelerinizi alıp cfg sonuna eklemeniz daha iyi olur gerçekten çok işe yarıyor ben denedim ve halen o reteleri kullanıyorum ve çok saglam kasıyorum mermi sekmesi ortadan kalkıyor nese arkadaşlar ben fazla uraşamıyorum bu aralar işlerim yogun çok fazla ayrıntıya girmek istemiorum bizi tanıyan tanır tanımayan örnek alır.
Sıkıntı olmasın diye 5 ayrı link upload ettim iyi hs ler şimdiden.
Buyrun Linkler.
1 _jAck1nq_ - Upload.gen.tr
2 2shared - download ~jAck1nq`. -0RJ CFG-.rar
3 File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
4 DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Swf Upload
5 uploaded.to - where your files have to be uploaded to
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYINIZ + YORUM
S.a arkadaşlar Cfg arşivinde 5 adet cfg vardır az ve öz cfg lerdir.
5 de birbirinden güzel hanqisi pc nize uyarsa onla daha iyi kasabilirsiniz ama birşey daha sölicem Netbilgini Üyemiz By Burc X in vermiş oldugu net hızına göre ratelerini alan siteden ratelerinizi alıp cfg sonuna eklemeniz daha iyi olur gerçekten çok işe yarıyor ben denedim ve halen o reteleri kullanıyorum ve çok saglam kasıyorum mermi sekmesi ortadan kalkıyor nese arkadaşlar ben fazla uraşamıyorum bu aralar işlerim yogun çok fazla ayrıntıya girmek istemiorum bizi tanıyan tanır tanımayan örnek alır.
Sıkıntı olmasın diye 5 ayrı link upload ettim iyi hs ler şimdiden.
Buyrun Linkler.
1 _jAck1nq_ - Upload.gen.tr
2 2shared - download ~jAck1nq`. -0RJ CFG-.rar
3 File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
4 DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Swf Upload
5 uploaded.to - where your files have to be uploaded to
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYINIZ + YORUM