m0re.# - sXe -I ( Sürüm Fark Etmez ) Aim Programı ! Kafa Hs [Headshot] !!!! =) KOŞ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paylaşım için sagoL.

wallaha indirmedim ama deniyceM

hLL qüzeL mişş

Hmm...denicemm ;)

Kardeşim %100 hs diyorsun açınca daha kötü oluyo yalan yanlış konular açma vurmayı kolaşlaştıyo diyosan konu başlığına %100 hs aim gibi şeyler koyma senin gibiler yüzünden forumun tadı kalmadı be

fold yapma m0re#...

[ floodmu Daha Bşi yazmadım ] Arkadaşlar Teşekkür Ederim Cross ' da oluor Aim'de Yemin Ederim Cfg ' yi Atın İçine Paso Hs Atıcak wallaha billaha yorumlar için TeşekkürLer. [ heLL sana Daha ayrı Teşekkür Ederim =) ]

aga cok saqoLasın waLLaha her qıRdıgım swde waLL dıe baN cakıyoLaR xD saqoL pyLsmn Devamını DıLeRım

Sen sağoL kardeşim ;=)

9-) Bir Servera Girdikten Sonra Color Kısmına Terör Olduysak sırasıyla ( 0 - 0 - 255 )...
10-) Ct Olduysak Sırasıyla ( 255 - 0 -0 ) yazıp Start Tuşuna Bastığımızda Aimhackimiz Açılıyor.. =)

bunu açıklarmısın yapabilirsem teşekkür butonuna basıcam kardesim.

Kardeşim bu yazanı Programda Açtık ya Aim programımızı orda color var oraya yazıcaksın !

[ floodmu Daha Bşi yazmadım ] Arkadaşlar Teşekkür Ederim Cross ' da oluor Aim'de Yemin Ederim Cfg ' yi Atın İçine Paso Hs Atıcak wallaha billaha yorumlar için TeşekkürLer. [ heLL sana Daha ayrı Teşekkür Ederim =) ]
bişey Değil Krdeşim Herzaman yanındayım

sadece cross bi boka yaramaz

tmm teşekkürLer ! :)

Arkadaşım exe dosyası sadece cross yani ekranın ortasında rengini ve boyutunu senin belirlediğin nişangah çıkartır. cfg dosyalarının içinde de aim le ilgili herhangi bir kod yok.

cRos kaYmıo ? Aim %100 deiL .

off off :) yapan yapıyor yapamıyorsunuz bana suç atmayın allam yha !

Hmm..denicem..de sxe isLeR Mmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri