Marginal Gerçek Yüz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

rejuav

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rejuav
Sen nasıl kişiliğe karaktere sahip bir insansın, kendi s.mod olduğun forumdaki üyeleri kendi forum sitene çekmeye çalışıyorsun yazık yazık.. İnşallah bu konuyu silersin sen sil ben açmaktan sıkılmam görün arkadaşın gerçek yüzünü ;)

marginal.jpg

marginal2.jpg

Buyrun buda resimler.

DN; Marginal nedense sana hiç ısınamadım senin gibilerin bu forumdada yeri yok bence.

Vay anasını helal Harun. Herkesin ne olduğu çıkıyor yavaş yavaş :)

Ferhan gerçekten çok ayıp yapmışsın yazıklar olsun gerçek yüzünü gördük ;)

Vay be kimseye güvenmicen.....

harun bu olayda 3d kullanmış arkası önü görünüyo apaçık :)

:) Komik Cocuk Ben Birkez Forumun Hepsini Cagırmadım Tanıdıklarımı Cagırdım Gelenler geldi Gelmeyenlere Baybay Ne yapalım Kardeşim Ama Ben Burda Reklam vs Yapmadım . Yaptıysam Konus Benle Senin Arasında Bir Konusma Forumu İlgilendirmez Ben Türkiyenin En İyi Forumlarından Birisinde Süper Moderatör oLmusum Benim İçin Sorun değil Yetkim Alınırsada Sorun Değil Ama Burda Beni Bilen Bilir Çok Saglam Arkadaslıklar Kazandım Herkes Paylaşımlarımı Bilir Sen Keyfine Bak Harun. Hade Güle Güle.

:) Komik Cocuk Ben Birkez Forumun Hepsini Cagırmadım Tanıdıklarımı Cagırdım Gelenler geldi Gelmeyenlere Baybay Ne yapalım Kardeşim Ama Ben Burda Reklam vs Yapmadım . Yaptıysam Konus Benle Senin Arasında Bir Konusma Forumu İlgilendirmez Ben Türkiyenin En İyi Forumlarından Birisinde Süper Moderatör oLmusum Benim İçin Sorun değil Yetkim Alınırsada Sorun Değil Ama Burda Beni Bilen Bilir Çok Saglam Arkadaslıklar Kazandım Herkes Paylaşımlarımı Bilir Sen Keyfine Bak Harun. Hade Güle Güle.

Bide yalakalık yapmazmı yazık sana 2 kuruşluk herifsin :)

Konuyu Silmiyorum Gerek Yok O kadar Srfsiz Degilim. gören Görsün Ama Ben Burda Reklam Yapmadım.

Bide yalakalık yapmazmı yazık sana 2 kuruşluk herifsin :)

Kardeş Beni Bilen Biliyorda Ben Kimin 2 kuruşluk olup olmadıgını Görüorum.Senin Gibi Ezikler Böle Yaparlar Her Neyse Bu zamana Kadar Bu lafları Kullanmadım Bir Çocuk İçin Kullanmam Tekrar Soliyorum Konuyu Silmicem Joker Hepsi Görsün Ama Reklam Yapmadım . Bilsinler.

Burda yapmamış olabilirsin ama msnindeki arkadaşlarını çağırmadığını nerden bılıcez arkadşaım hadi uza daha fazla yorum yapmıyacam sana konuyu gören kimin ne mal olduğunu anladı. Evet ben eziğim ben çocuğum beni bilen biliyor, msnimi ekleme sebebi seni nbde herkes tanıyor bırde ben tanıyım evet ben ezıgım ezıklıgımle tanınıyorum.

MarginaL Zaten iLk GeLdiqiNden BeRi Sna GıcıKtım Bide EqeYe :@

Burda yapmamış olabilirsin ama msnindeki arkadaşlarını çağırmadığını nerden bılıcez arkadşaım hadi uza daha fazla yorum yapmıyacam sana konuyu gören kimin ne mal olduğunu anladı. Evet ben eziğim ben çocuğum beni bilen biliyor, msnimi ekleme sebebi seni nbde herkes tanıyor bırde ben tanıyım evet ben ezıgım ezıklıgımle tanınıyorum.

Süper Moderatörlerin Yetkisi Böle Bir Var Ezik Mal Vs seyler Söyleyenler Banned Ama Gerek Yok Senin Gibi İnsana Ben Bu Zamana Kadar Herkesi Uyardım Senide Uyarıorum Hade.Biraz Düzgün Konuş Karşında Çocuk Yok.

Yazık bilader kimin foruma yararlı olacağı belli baksana ya yemin ediyorum rezillik !

bu konu ıcın banned he komık :)

Süper Moderatörlerin Yetkisi Böle Bir Var Ezik Mal Vs seyler Söyleyenler Banned Ama Gerek Yok Senin Gibi İnsana Ben Bu Zamana Kadar Herkesi Uyardım Senide Uyarıorum Hade.Biraz Düzgün Konuş Karşında Çocuk Yok.

Benle adam akıllı konuştuğun taktirde bende konusurum rahat ol sen :) Kendisi hiç laf atmıyor ezik diyor herkes kral.

MarginaL Zaten iLk GeLdiqiNden BeRi Sna GıcıKtım Bide EqeYe :@

Nedenini Sorabilirmiyim Herkesin Benim Hakkımda Görüşlerini Görüyorum Her neyse Google tk Senden Daha İyi paylaşım Yaptıgım için oLabilirmi Kardeş ? eGeye Laf Atma Adam ol Gerçek Dostlugu Onda Gördüm.

Benle adam akıllı konuştuğun taktirde bende konusurum rahat ol sen :) Kendisi hiç laf atmıyor ezik diyor herkes kral.

Kardeş Ben Artık Rahatıma Bakmıyorum Keyfime Bakıyorum.

Yazık Vallahi de yazık billahi de yazık. Utan Utan. Otur ağla. Harun çok gaddarsın. TÜm forum artık marjinali dışlıcak. Sen çok kötü kalpliymişsin be marjinal. Netbilgini seni çok seviyordu ama sen onu aldattın. Ben şmdi bi forum kursam seni onu sunu bunu cagırsam nolurdu. Soyle bana nolurdu ! O fotografındaki Hellsing ten biraz örnek al o erdemli bi vampir. Ama sen ne parazit bi kan emiciymişsin be marjinal.

Burada emek harcadım diyen Marginal yalakalık yaparak süper moderatör oldu buralara geldi.Bende yalakalık yapsam şuan admindim be kardeş. (; ama biz yüzsüz degiliz o kadar.

Nedenini Sorabilirmiyim Herkesin Benim Hakkımda Görüşlerini Görüyorum Her neyse Google tk Senden Daha İyi paylaşım Yaptıgım için oLabilirmi Kardeş ? eGeye Laf Atma Adam ol Gerçek Dostlugu Onda Gördüm.

sen tabı paylasım yapıcaksın bılader gorevın ney ? eskıden bole deıldı bu forum smdı 106000 userı super yapmışlar ;)

Geri