0
EXE RANK
Can Kahriman
Fexe Kullanıcısı
[video=youtube]
(25)
kanka ben diyom bi insan mal olmucak başkasının fikriydi sallaBAŞARILAR KNKA TK ZATEN UZUN İYİCE UZATMISSIN EDİTTE KÖTÜ![]()
Sonuca bakınca sen örnekkanka ben diyom bi insan mal olmucak başkasının fikriydi salla<3
de qet sakatSonuca bakınca sen örnek![]()
edite bak git intihar etde qet sakat![]()
de qet 2.editim ne beklersin moruk sen qitte bana yaptığın vol1 i izle bottedite bak git intihar et![]()
vol 1i yaparken yardım almadım senin gibi kendı çabalarımla birşeyler yapmaya çalıştım kendim öğrendim sana ben öğrettim neyin derdindesin mrk ettimde qet 2.editim ne beklersin moruk sen qitte bana yaptığın vol1 i izle bott![]()
bu lafını unutma bişey sorarsan ağır konuşurum bana sakın o lazım bu lazım şu nasıl olcak diye sorma.sen mi öğrettinde furkan öğretti;D
ttmm panpa ağlama sana sorcam <3 <3bu lafını unutma bişey sorarsan ağır konuşurum bana sakın o lazım bu lazım şu nasıl olcak diye sorma.
ne ağlıcam olum git sor kime sorarsan bana sorma sakın bütün nb üyesine yardımcı olurum sana yardımcı olmam ciddiyim.!ttmm panpa ağlama sana sorcam <3 <3burda kavga etmiyelim özel gel hadi bebem <3