Match moviem VoL 2

0
EXE RANK

sercanozbks

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sercanozbks
1.5 Bölümüne 1.6 movie'si koyma Lutfen Counter Strike 1.6 Bolumune Taşindi

Nasıl iyi bir yorum bekleyebilirsinki şaka mı yoksa bu script pack ı kurmuşsun zaten tarasan hs gidiyo gökyüzünden ve adamların skinlerinden anladım bunuda, sen bi def. oynamayı denesene adam vurabiliyomusun CS kasmayı unuttur o kullandığın Lamerce şeyy.
İlk movie'n e dicem yok 2 incisi vasaat, kusura bakma..

İlk olarak teşekkürler.Oscript hs atmama kolaylaştırsa inan siler oyle cekerdim.Hiç bir script hs atmaya yaramaz.Konuyu 1.5e açmamın nedeni 1.6 da 100 kişi bksa bile 1tane cevap yazan olmuyor.Emeğin karşılığını almak için 1.5 e açtım.Ama yinede teşşekkürler.

N1 dev***** dilerm

İlk olarak teşekkürler.Oscript hs atmama kolaylaştırsa inan siler oyle cekerdim.Hiç bir script hs atmaya yaramaz.Konuyu 1.5e açmamın nedeni 1.6 da 100 kişi bksa bile 1tane cevap yazan olmuyor.Emeğin karşılığını almak için 1.5 e açtım.Ama yinede teşşekkürler.
Yabancı sitelerin cheats bölümünde paylaşılıyor ve denedimde hs atmayı inanilmaz derececede kolaylaştırıyor ve ateş ettiğin adam kıpırdayamıyor bile :)
Commandmenu deki leri saymıyorum bile..

İyide güzel kardesım commandmen orjınal :D Sadece player dosyası. Ve Siyah ekran gökyüzü dosyası var.Gökyüzünüde zaten burdan indirdim.=) Zaten dikkatli bakarsan crosu kafaya tutuyorum.Kendiliginden cros kaymıyor.Yada tarayıp hs atmıyorum.Biraz dikkatli izlemeni öneririm.He ozaman ne işe yarıyor dıceksin.Siyah gökyüzü hem gözümü yormuyor.Hemde fps artışı yapıyor.Player dosyasıda uzaktan adamları daha rahat seçmemi saglıyor.Okadar.

İyide güzel kardesım commandmen orjınal :D Sadece player dosyası. Ve Siyah ekran gökyüzü dosyası var.Gökyüzünüde zaten burdan indirdim.=) Zaten dikkatli bakarsan crosu kafaya tutuyorum.Kendiliginden cros kaymıyor.Yada tarayıp hs atmıyorum.Biraz dikkatli izlemeni öneririm.He ozaman ne işe yarıyor dıceksin.Siyah gökyüzü hem gözümü yormuyor.Hemde fps artışı yapıyor.Player dosyasıda uzaktan adamları daha rahat seçmemi saglıyor.Okadar.
İyi maçlarda siyah gökyüzün ve renkli adamlarınla sana başarılar dilerim.. :)

Teşekkür ederim :D:D

Teşekkür ederim

Geri