Mermi Sekmesini Önlemek İçin Ne Yapmalıyız ? İçeride.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hso06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sabitlikmi Değilmi ?

• Evet Sabitlik Konu.

Oy: 3 33.3%
  • Hayır Berbat Konu

Oy: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

hso06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hso06
Selamun Aleykum,

Açıklama ;

Bilirsiniz sekme sorunu bütün cs oyuncularının sorunudur.Fakat bunu anti-recoil programlarıyla
veya cfglerle çözmeye çalışırken sekmeyi daha çok artırırlar.Cfglerdeki alias saçmalığı kafaya kayma
felan değildir sadece mermilerin adama %0.01 oranda daha yakın gitmesidir fakat bunun ne demek
olduğunu bilmeyen bazı kerizler alias dolu cfg yayınlıyorlar tabi onları indiren kerizlerinde
sekme sorunu oluyor ve hep cfglerin altına cok sekiyor falan filan gibi saçma yorumlar atıyorlar beni ve daha çok cfg den anlayan insanı küplere bindiriyor coğu kez açıkladım ama
hepsi yalan dendi ve konu kilitlendi
.

Bazı Bilgiler ;

Çoğu insan cs yükledikten sonra çalışıyormu veya bir sorun varmı diye oyuna girer.
Oyuna girince tabii girdi fakat cs aşkı işte oyuna giriyim az oynayım sonra cfg atarım der.
ve oyuna dalar oyunda taradığı halde mermilerin cfgliden daha az sektiğini görür ama
bilmediği için cfg açınca daha iyi olur diye çıkar ve cfg atar ama cfgsiz daha az sekceğini bilmez.
Senoyna gençkafe gibi socl serverlere girdiğinizde oyunun daha akıcı ve mermilerin az
sektiğini bilirsiniz isterseniz deneyebilirsiniz.Bunun nedeni socl serverlerde cfg açılmamasıdır.

Peki Biz Soclsiz Serverlerde Nasıl Sekme Sorununu Çözeriz ?

Çok basit aslında üstteki yazımı okurken hepiniz çözmüş olmanız gerekiyor ki bir gram aklınız var ise.
Eğer cstrike de 1 cfg olsa bile o cfgyi silin config.cfg yide silin sonra oyuna girin otomatik olarak
cs orjinal cfg gelecektir.Onun içine rate ayarlarınızı yazın ve oyuna girin bu kadar
Rate Ayarlarınız yoksa netbilgini.net/cs15 sabit konularda By BuRc-X in paylasmıs olduğu konu
vardır oradan bulabilirsiniz.
Not: Alışmanız 1-2 gün alacaktır alıştıktan sonra isterse aim açsın onu bile rahatlıkla vurabilirsiniz.

İstek1:Konunun Sabite Alınması
İstek2:Yorum , Teşekkür.
İstek3: Saçma saçma salakça yorumlar atmayın konumu kirletmeyin.

NOT1: 10 dk kasıp böyle kötü deyip cfg açanlarınız olacaktır.Onlar kaybeder.

UYARI: Sakın ama sakın konunun altına alıntı yazmayın ben bu yazıyı hazırlamak için 7 saattir
denemeler yapıyorum ve kendi ellerimle yazdım.

ÖNEMLİ : SABİTE ALINIRSA SEVİNİRİM.

Config.cfg için ;

http://www.2shared.com/file/L-_kBbHw/config.html[/SIZE]

PehLiw@n* <3*

Teşekür Ederim

Teşekkürler

Arkadaşlar ne zaman konu açsam ne zaman birşey paylaşsam önemli şeyler yazsam siz
2 yorum 3 yorum atıyorsunuz ayıp oluyor salakça beyni olmayan kişilerin paylaştığı
2 mb lik cfglere ty ty teşekkürler yazıyorsunuz ve adamı yüceltiyorsunuz
size sizin için bir makale yazıyorum fakat onu takmıyorsunuz bile
5 senedir oynayanlar var hala cs öğrenememişler 100 kblik bile cfg olmaz
en fazla 50 kb oda kod tekrarı ile :cursing:
Bunu Acaba Tanınmadığım İçinmi Ünlü Olmadığım İçinmi Yapıyorsunuz ? Soruyorum size.

Eyw krdes saol

paylaşım için saol

Teşekürler Ama boş konu (Bence) !!!

Bilmeyen Var mıdır ? o_O

Alakası yok . Bazı cfg'lerde mermi hic sekmıyo denılcek kadar az .

Ama yinede teşekkürler

Sen Kimsin de millete keriz falan diyorsun önce adam gibi konu açmayi öğren sonra yorum bekle insanlara keriz deyip yorum yazmalarını bekleme :) Böyle Yaptigin sürece konuna yorum gelmesini çok beklersin

Teşekkürler ama bence sabitlik konu değil

Kardesım Dedin Gibi Bütün Cfg leri sildim ınternet hızına gore rate verdı kullanıyorum 1 2 gun demısın ama gercekten daha ıyı denemenızı tavsıye ederım

Kimseyi Aşşalamaya Hakkın Yok !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri